-
بالاخره موفق شدم !!
bf2 ورژن اولیه ش وقتی بخواید انلاین بازی کنید ، به محضه این که یه نفر دیگه با سی دی کی ای که شما استفاده می کنید شما آنلاین بشه ، از بازی پرتتون می کنه بیرون و به اصطلاح crash to desktop میشید . راه حل مشکل اینه که پچ 1.41 رو دانلود کنید و نصب کنید ( تقریبا 550 مگ ) که بعده نصب اون پچ و کرک مناسب ، میشه آنلاین بازی کرد ( تو سرور های کرک شده که تعدادشون خیلی زیاده ! ) و بدون ترس از این که به خاطر سی دی کی پرت بشید بیرون بازی رو ادامه بدید ولی مشکل اینه که پانک باستر به محض این که بفهمه فایل exe لانچ بازی کرک شده ست ، خوده پانک باستر کیکتون می کنه !! راه حل خیلی ساده ست . کافیه بازی رو از اول نصب کنید ، پچ رو نصب کنید و دقت کنید که بازی نباید کرک بشه . به جاش باید از یه مینی ایمیج استفاده کنید که در واقع کار دی وی دی اصلی رو براتون انجام بده و بازی پیغام مربوط به "سی دی اصلی رو در درایو قرار بدید" رو دیگه نده .
خیلی دنبال یه مینی ایمیج مناسب گشتم تا یکی پیدا کردم :
کد:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=bf2mini-skl!zip
امیدوارم دیگه همه بتونن راحت باتلفیلد 2 رو آنلاین بازی کنن .
نکته مهم اینه که این میسی ایمیج برای تمام نسخه ها ( از ورژن اصلی تا پچ 1.41 ) کاربرد داره .
به امید روزی که سرورای باتلفیلد هم تو ایران راه بیفته ;-)
-
سلام دوست عزیز من میخوام بتلفیلد 1942 رو آنلاین بازی کنم میتونی کلی و از اول راهنماییم کنی
اگه راهکاری هم برای بازی panzers 1 داری ممنون میشم کمکم کنی ..