چون که همه ی قطعات از رده خارج هستن . از سی پی یو گرفته تا گرافیک همه از رده خارج شدن.نقل قول:
خيلي ممنون . فقط ميشه يه توضيحي هم بدين که چرا به درد نمي خوره ؟
Printable View
چون که همه ی قطعات از رده خارج هستن . از سی پی یو گرفته تا گرافیک همه از رده خارج شدن.نقل قول:
خيلي ممنون . فقط ميشه يه توضيحي هم بدين که چرا به درد نمي خوره ؟
اون سیستمی که به شما پیشنهاد شده کاملا داغون!ضعیف و از رد خارجه!ای ام دی 5200 رو با 7300 اینتل مقایسه نکن!!!8400 داغون با 4670 و 8600!!!!مادربردی که هیچ امکانات و قابلیت و ارتقا و ...نداره چیپش ضعیفه!و ....با P5QL-Pro !!!!
هر کی اونو به شما پیشنها داده یا چیزی از سخت افزار سرش نمیشده(البته من ادعا نمی کنم چیزی می دونم!) و یا اینکه قصد .....!!!!!!
موفق باشی
بله احتمالا قصد ..... !!! به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
ربطي نداره !نقل قول:
بله احتمالا قصد ..... !!! به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
اتفاقا اینتل تو گیم قویتره !!نقل قول:
به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
بابا این ها که چیزی نیست ... روبروی خونه ی ما یه کامپیوتری باز کرده ... چند روز پیش با دوستم رفتیم ببینیم چه قدر حالیشه :31: دیدم یه نفر اومد تو گفت یه سیستم میخوام واسه گیم تا 2 سال هم به توپ کار کنه ... باخودم گفتم الان یه سیستم 2 میلیونی پیشنهاد میده :27: فروشنده یه ذره این ور اون ور کرد چند تا زنگ به اینو اون ( خودتون میدونین که :31: ) بعد گفت این سیستم دور برای 250 تومن در میاد :18: گفتم بذار منم یه سیستم قیمت کنم :21:
پرسیدم قیمت این سیستم چنده :27: :
Intel Core 2 Quad Q9550 ASUS P5Q-E
CRUCIAL - Ballistix Tracer - 2x2GB - 800MHz
Connect3D HD4870 Extreme OC
POWER GREEN GP680B
Samsung 500GB SATA2 32MB
LCD Samsung T220P
اولش که گفت این CPU دو هسته ایه به درد نمیخوره :18::18::18: یه ساعت کلاس کامپیوتر برگذار کردیم تا بالاخره کوتاه اومد و قبول کرد چهار هسته ایه !!! حالا قیمت و چند گفت ...... 500 تومن ( کل سیستم ) :18: بهش گفتم واسه همین امروز 5 تا از این میخوام :27::21: فهمید دارم .... میکنمش :31: گفت ما از این جور سیستم ها نمیفروشیم :31:
خیلی عالیه . برای منم چند تا از این سیستم 500 تومنی بخر !!! والله این فقط سی پی یوش 400 تومنه !!!نقل قول:
500 تومن ( کل سیستم )
منم بهش همین رو گفتم میدونی چی جواب داد :18:..... گفت نه بابا این دوهسته ایه 150 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس شد 6 تا سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کس دیگه ای نمیخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدو بدو حراجش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله دوم بنده هم ربطی به جمله اولم نداشت .نقل قول: