باید از نمایندگی مجازش بخری نه هر جایی که ...!نقل قول:
ولی کد *140*5# رو که میگیرم میگه ثبت نام کامل نیست...اه من اصن از ایرانسل سر در نمی ارم..
باید از نمایندگی مجازش بخری نه هر جایی که ...!نقل قول:
ولی کد *140*5# رو که میگیرم میگه ثبت نام کامل نیست...اه من اصن از ایرانسل سر در نمی ارم..
جدیدا برای ثبتنامه باید به 140 زنگ زد....نقل قول:
سلام
در يه كلام فروشنده ثبت نامت نكرده بهتره كه به 140 زنگ بزني و مراحل ثبت نامت رو از اونجا ادامه بدي
مرسی عزیز ..بله درسته فروشنده تنبلی کرده بود..ولی امروز وصل شدم...ممنون از راهنماییتنقل قول:
نمایندگی مجاز بود ..تو سایت ایرانسل آدرسشو پیدا کردم..ممنون از راهنماییتنقل قول:
نه 120 ..بعدشم اگه اینجوری ثبت نام کنیم باید مدارکمون رو خودمون بعدا فاکس کنیم تا سیم فعال شهنقل قول:
.
.
. بچه ها یه سوال..
مگه تو جشواره زمستانه..قیمت سیم 10 تومان نشده؟من 17 تومن گرفتم البته شماره روند....با 5 تومن
اعتبار.....؟!!؟
اين فقط به دليل كلاشي فروشنده استنقل قول:
شمارت چند بود ؟!نقل قول:
. بچه ها یه سوال..
مگه تو جشواره زمستانه..قیمت سیم 10 تومان نشده؟من 17 تومن گرفتم البته شماره روند....با 5 تومن
اعتبار.....؟!!؟
راستی این شماره رنده به نظر شما !! >> 7008 243 937
میده 35 تومن !
من قیمت ا رو دیدم شاخ در اوردم زیر 12 تومن سیم نبود !! همه از 15 شروع میشد تا 40 تومن !؟ داستان چیه ؟
نمایندگی خود ایرانسل ( خدمات مشتریان ) اصلا سیم کارت اعتباری زیر 17 تومن نداشت !
خیلی مسخرس !! واقعا متاسفم
من جشواره قبلی اینو گرفتم 12 هزار تومن
09360099159
این شماره به نظرتون رنده
اولش 0937
اخرش اینه
8883
12تومان می ارزه ردش کنم
12 کمه 20 تومن ردش کن :31:نقل قول:
خبر جدید:
در زمستان اولین پیام چند رسانه ای را فرستادی دومی را رایگان میفرستی
یعنی هزنه هات نصف میشه....
کلاشی؟ یعنی چی؟ یعنی الکی گفته 17 تومن؟نقل قول:
نقل قول:
شمارم 0937 هست یه 3 رقمی معمولی اولشه بعد 2 تا عدد توش تکرار شده یعنی مثلا 11..22..
اینجوری رند می شه؟!
وقتی من می خاستم بخرم از 15 تا 50 تومن بودن....فقطم شماره هایی که 2 تا رقم تکرار داشت جزوه رندا
بودن