ok فكر كنم فهميدم
وقتي مين فورم هايد ميكنيم تو taskmanger نشون نمي ده و لي تو سربرگ processes نشون مي ده
Printable View
ok فكر كنم فهميدم
وقتي مين فورم هايد ميكنيم تو taskmanger نشون نمي ده و لي تو سربرگ processes نشون مي ده
خوبه پس به نتيجه رسيدي.
در مورد نشون ندادن توي Process بايد درباره Inject سرچ كني.
اولش بهت گفتم بحث خفن پيش مياد. من نوشته بودم اگه راه راحت رو ميخواي اينه.
اگه كار ديگه ميخواي بكني ، من حال و حوصله و دانشم قد نميده :46:
ضمنا اگه بازم كاري از دستم بر ميومد بهم بگو.
راستي خوشحال ميشم اگه بگي از چه روشي و كجا استفاده كردي از اين فرمان.
موفق باشي.
يه روش ديگه اينه كه برا فرم اصلي كمپشن نذاري و بعد visible =false اونوقت همون نتيجه رو ميده
درباره hook for print يه تاپيك خارجكي پيدا كردم لطف كنيد اگه چيزي فهميديد به ما هم بگيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه پكيج هم داره برا همين كارا
سلام
madCollection توابع هوك داره، ولي نسخه هاي كه توي اينترنت هست هيچكدام قابليت هوك كردن توابع براي مخفي كردن برنامه را ندارد(توضيحات بيشتر : مراجعه شود به سايت madshi.net)
پس براي مخفي كردن نميتونيد از اين كامپوننت استفاده كنيد، ولي براي هوك كردن پرينتر و ... مي تونيد.
دوستان اگه ممكنه كسي در مورد indy تو شبكه هاي اتوماتيكالي توضيح بده
يه خورده با هاش ور رفتم تا يه مطالبي رو فهميدم به شرح زير
1.تو شبكه هاي اتوماتيكالي هم خود كامپيوتر يه ipرايگان انتخاب مي كنه پس مي تونيم اون بدست بياريم و ازش استفاده كنيم
2.بر اي جلوگيري از استفاده(جا خالي داد ن ها) چند تا تابع پيدا كردم كه الآن همرام نيست(چون تو كافي نت هستم) كه حتي اگه برنامه رو ببنديم با زهم بسته نميشه(پشت پرده كار ميكنه) و براي جلو گيري از استفاده از اينترنت مي تونيم از توابعي كه ساير پنجره ها رو ميبند استفاده كنيم و براي اينكه برنامه خودمون بسته نشه يك عنوان خاص براي برنامه مي ذاريم و يه ifساده
و..
اطلاعات كامل بعدً در يك فرصت مناسب
من مشكلم رو حل كردم بعدا راه حلا رو توضيح ميدم اگه كسي سوال خاصي در اين باره (بحث هاي اين تاپيك) داره در خدمتش هستم
بحث Injectبه كجا رسيد؟
Inject و اما براي مخفي كردن برنامه از پروس...ر
taskmaneger فايل زير كا گشا مي باشد
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/193078056/Hide_Program_From_Taskbar.zip.html
ببخشيد تو پست قبلي يه مشكلي پيش آومد(لپي)ويرايش نكردم شايد بعضي از دوستان نياز داشته باشند
لينك اصلي اينه
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/194270675/inject1.rar.html
طبق درخواست دوست عزيز picher_s از فردا به شرط زندگي مي خوام توابع و روشها يي كه تو اين برنامه استفاده كردم رو بذارم
البته اگه سوالي بود هم به روي چشم حافظ ايذه اي(خودمو ميگم)