خب اگه زیادی روی اسپرت بودن ماشین تاکید داری بی ام و رو می تونی انتخاب کنی اونم فکر نکنم 530 اونقدر باشه و اگه سقف اونه میتونی 330 بی ام و رو هم تو نظر داشته باشی.
راستی فرشاد منظورت از ماشین آماده چیه؟
Printable View
خب اگه زیادی روی اسپرت بودن ماشین تاکید داری بی ام و رو می تونی انتخاب کنی اونم فکر نکنم 530 اونقدر باشه و اگه سقف اونه میتونی 330 بی ام و رو هم تو نظر داشته باشی.
راستی فرشاد منظورت از ماشین آماده چیه؟
نقل قول:
چرا رامین جان.
فکر کنم 530 هم تو همین رنج باشه (حتی ارزونتره) . 330 هم همینطور
یعنی ماشینی که کارخونه کامل ساخته، پلاک هم شده، و من فقط باید بخرم.
این لکسس کجایی هست..؟ یکی میگفت از خانواده تیوتا هست..که برای کشورهای آمریکایی با این مارک میزنه..!!!
اون یکی درست گفته ولی نه فقط برای آمریکا.نقل قول:
لکسوس خودش یه کارخونه هست در زیر مجموعه تویوتا.
تقریبا مثل شورلت و جنرال موتورز.
این ماشین خوبیه !
رنگ سفیدش رو یکی از نزدیکان داره !
هم با شتاب و هم لوکس ...
فقط مصرفش کمی بالاست که فکر نکنم کسی که اینقدر پول میده این رو فکر هم کنه !
پس اینجور ..!!نقل قول:
اون یکی درست گفته ولی نه فقط برای آمریکا.
لکسوس خودش یه کارخونه هست در زیر مجموعه تویوتا.
تقریبا مثل شورلت و جنرال موتورز.
حالا کیفیت این بیشتره یا تیوتا..؟
بعد این ها به هم قطعه هم میدن.. یا کارشون کلا جداست..؟
نسبت توجه کنید که یه موتور 300 اسب داره. و این خودش خیلی از مصرف رو توجیه میکنه. بماند این همه امکانات و ... که مصرف سوخت خود به خود دچار چشم پوشی میشه.نقل قول:
لکسوس gs 430 فکر کنم 500000 کیلومتر یا 7 سال گارانتی داره... این خودش گواهی بر کیفیت اینه.نقل قول:
بستگی به مدل خودرو ها هم داره. تویوتا و لکسوس از جمله با کیفیت ترین کارخونه ها هستن. حالا این مدل که دیگه آخرشه
این مطمئن باش که تو دنیا اتومبیلی با کیفیت تر از لکسس پیدا نمی کنه و نسبت به قیمتش حرف اول تو کیفیت میزنه
راستی این در نظر بگیر که لکسس موقع فروش خیلی افت قیمتش بیشتر ب ام و هستش و کلا هنوز تو ایران جا نیفتاده
خب فرشاد من از سری 5 بی ام و قیمتاش خبر ندارم
ولی به نظرم 330 بیشتر از 530 برایب نسل جوانتر هستش.
سلام
دوستمون که میخواست بخره کجاست ؟ :-؟