سلام.
واقعا تحـــــــــسین برانگیزه. خیلی قشنگ شده.
موفق باشی... .
Printable View
سلام.
واقعا تحـــــــــسین برانگیزه. خیلی قشنگ شده.
موفق باشی... .
ممنون رفیق.آره واقعا دیگه تکراری شده واسه همین فایلشو پاک کردم :18: خودمم باورم نمیشه:دی(خالی بستم:دس )نقل قول:
او وووووو پسر بابا چه با کلاس شده:27:نقل قول:
مرسی ببه ی گلٌم.
فدای تو جیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دودل بودم که این رندر رو بزارم یا نه ملت ...... گرفتن از بس اینو دیدن ولی میبینم که خوشتون اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از پست شنگولت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحالم که یه حالی دادم(البته اگه برای روحیه و حس همدردی نگفته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
این که خوبه تازه همسایمونم آتش نشانه [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
شوخی از خودم ول کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون داش هادی گفتیم دم آخری یه رندر بهتر بگیریم.:11:
راستی under cover مثل این شده باور ملی رو حال کردی؟ :27:
مرسی رفیق.:10::10:نقل قول:
بسی جالب بسی زیبا :31:
آفرین آقا عیسی ، بسیار عالی شده ...
واقعا دقیق و ریل شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه پسر خرسندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون رفیق .نقل قول:
بسی جالب بسی زیبا
نکو ایتوW جدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین آقا عیسی ، بسیار عالی شده ...
واقعا دقیق و ریل شده ...
باور كن منتال ری دو برابر وی ری خفنه...
خيلی باحاله...
ولی رفلكت بدنه اش يه كم زياده...
خوبه اما یه کم نویز داره .....................
من نمیدونم شما این اطلاعات رو از کجا میارید:دی با دوتاش میشه رندر های توپ گرفت مشکل از ما هست.نقل قول:
باور كن منتال ری دو برابر وی ری خفنه...
خيلی باحاله...
ولی رفلكت بدنه اش يه كم زياده...
رفلکت بدنه فرمش همینه اگر روی حالت glosy قرار بگیره کم میشه ولی اینطوری هم تو واقعی پیش میاد. مثل مثلا رنگ ماشین 405 اون قدیمی تر هاش از این بیشتر رفلکت داشتن.
نویز؟ کدوم قسمتش؟ :-؟نقل قول:
خوبه اما یه کم نویز داره .....................