این مشکل ازضعف ایستگاههای مخابراتی:11:نقل قول:
Printable View
این مشکل ازضعف ایستگاههای مخابراتی:11:نقل قول:
آقا کل اس ام اس ها چند روزیه ک بدجوری قاط زده! حتی همراه اول به همراه اول. از 5 شنبه هفته پیش تا حالا. فرستاده میشه ولی از هر 10 تاش فقط 2-3 تاش دلیور میشه! حالا نمیدونم به دست طرف میرسه ولی دلیور نشون نمیده یا کلا نمیرسه! از شما هم همینطوره؟ اصفهان.
واسه من گاهی اینجوری میشه!!
من 3 تا فامیل دارم مخابرات ... دو تاشون دیتا هستند
میگن مرکز اهواز مثلا 10 تا سرور داشته که قبلا همه فعال بودن
مخابرات خصوصی که شد بخصوص همراه اول ، تصمیم گرفتند فقط 3 تا سرور یعنی یک سوم آنها روشن بمونند و بقیه رو برای برنامه های تلویزیونی ، تبلیغات و ... اجازه بدن ... پس با یک سوم توانشون کار می کنند
اما فکر این رو نکردند که خوب ، اینهمه سیمکارت توی دو سال دیگه دادن بیرون و چی شد ؟ شبکه بارش چند برابر شد !
الان هم دیگه براشون مهم نیست !
اینه دیگه ... تا وقتی پول وسطه ، انسانیت هیچه !
دوستان مال منم اینجوریه ، از ایرانسل که میزنم آنی میره ولی از همراه اول خط خودم که کد 4 اصلا نمیره !!! یکی از دوستامم که بهم میزنه با همراه اول بعد از 12 دقیقه میاد !!!
فکر میکنم اشکال از sms center هست ، میشه چند تا شماره ی sms center های همراه اول رو بدید ؟
-
راستی الان هرچی با ایرانسل میزنم فیلد میشه ، یعنی اصلا نمیفرسته که بعد پندینگ بشه بعدش فیلد همون جا unable to send میده !!
9891100500نقل قول:
9891100501
9891100502
9891100503
9891100504
منم وقتی sms رد نمی شه sms center عوض می کنم. بیشتره مواقع جواب میده!
بستگی به شهر داره. شما توی چه شهری امتحان کردی؟نقل قول:
دوست من خیلی خیلی ممنونم ، ولی همشون با ایرانسل مشکل دارن ...نقل قول:
9891100500
9891100501
9891100502
9891100503
9891100504
منم وقتی sms رد نمی شه sms center عوض می کنم. بیشتره مواقع جواب میده!
فکر کنم سومی از همشون سریعتر بود ، چون انتخاب کردم تا میزدم دلیور میشد ( به خود همراه اول )
ببینم منظور شما از این سرور چیه اگه منظورتون sms سنتر همراه اول تو کل کشور کلا 3 یا 4 تا sms سنتر داره اون وقت تو اهواز 10 تا هست :18:نقل قول:
بعدم مخابرات تازه شروع شده به خصوصی شدن ولی همراه اول هنوز صحبتشم نشده که خصوصی بشه
این همراه اول که 919 هستش از همشون بهنره...ایران که بودم ایرانسا و تالیا خیلی اعصاب خرد کن بودن...نمیدونم واقعا علتش چیه؟اصلا به در نمیخورن