پارسال همین موقع تو رشته ریاضی بالای 40,000 بود ...نقل قول:
کانون که شد 16-20 هزار دیگه؟نه؟
Printable View
پارسال همین موقع تو رشته ریاضی بالای 40,000 بود ...نقل قول:
کانون که شد 16-20 هزار دیگه؟نه؟
نباید گول این ازمونا رو بخوری عزیز من!
چرا؟نقل قول:
مگه بده ادم بره ازمون بده بفهمه چقدر بارشه؟
فکر کنم منظور شما اینه که به رتبه هاش دل نبندیم هان؟
سلام مجدد.
دوستان اگه مایلید و اطلاعاتی در این زمینه دارید حتما وارد بحث ما بشید ما صمیمانه مشتاق نظرات شما هستیم.
.
.
.
.
.
تا الان بنا بر نظر دوستان کفه ی ترازو به نفع کانون میچرخه.
اگه نظری دارید حتما بفرمایید.
با تشکر.
خوب اختیار با شماست برو امتحان بده.موفق باشی.
به نظر من برای کسی که سال سومه قلمچی و برای کسی که پیش سنجش خوبه
من سنجش و طرز امتحاناش رو خیلی بیشتر قبول دارم ، این که کانون میاد از هر 10 صفحه امتحان میگیره اصلا به درد نمیخوره ، درسته که هر 3 امتحان میاد از قبلیا می گیره ، اما درصدها و رتبت اصلا قابل اطمینان نیست! اصلا! چون تو میای از 10 صفحه امتحان میدی ، میفهمی سوال چیه ، فرمول چیه ، اما سنجش مقدار بیشتری رو میده و استانداردتره به نظر من
من خودم پارسال سنجش دادم و کاملا راضیم تازه رتبه کنکورم هم شبیه رتبه هایی شد که میوردم (حالا یه صدتا بالا پایین)
یکی از دوستان گفته بود تو کنکور سوال تکراری نمیاد!!!!
برای اثبات سوال تکراری اومدن میتونی بری شیمی کنکور سال 87 رشته تجربی رو با سال 86 مقایسه کنی ، میبینی دو تا سوال(اگه اشتباه نکنم) فقط با تغییر عدد اومدن ، یعنی سوال تکراری هم میدن!!!
مایل به شرکت در بحث هستم!نقل قول:
نظر من کانونه!
دلایلم رو هم بارها گفتم!!!
میشه بفرمایید چرا کانون بهتره؟(البته من گفت گو های جنجالی شما رو توی یه زیر تالار دیگه خوندم اماهنوز قانع نشدم)نقل قول:
1)من هم مثله Saeed_TnT نظرم اینه که برگزاری ازمون از 10 -15 صفحه ملاک ارزیابی نیست و قدرت تشخیص سوال رو از ادم میگیره.
ایا این نقص ,یه نقص مهم نیست ؟
2)راستی اگه تونستید مثال عینی و دقیق هم بگید که چرا کانون بهتره و سنجش...(مثلا سوالی تو سنجش دیدید که غیر استاندارده و ...)
با تشکر.
باز هم سلام.
کاربر گرامی soheilsmart شما توی یه پستی گفته بودید با نفر اول کنکور چت میکنید .نظر ایشون درباره این موضوع چیه؟(البته اگه دوستارید بگید یا دوست دارن بگن)گویا خودشون هم کانون بودن؟درسته؟(حتما سایر کاربران هم دوست دارن این موضوع رو بدونن .اگه دوست دارید اعلام کنید! تا ایشون هم تشریف بیارن!)
البته اگه ایشون دلشون خواست به شما بگن و شما هم به ما بگید که با این نقل جلوی هرگونه تبلیغات رو برای کانون یا سنجش بگیریم(فردا این اقا کاظم نیاد بگه نفر اول کنکور اینو در باره ما گفته اونو گفته و نه برای ایشون درد سر بشه نه برای ما!)
در ضمن دوستان بحث هم چنان داغه.درباره موضوع بالا هم نظر بدید.:20::31::20:
البته نمیشه گفت که چون نفر اول تو کانون بوده همه باید برن کانون! استعداد ها فرق داره.شاید اگه این برادر سنجش هم میرفت باز هم نفر اول میشد!