من n82 رو پيشنهاد ميدم :33:
Printable View
من n82 رو پيشنهاد ميدم :33:
منظور شما w960i است؟نقل قول:
نقل قول:
الان گوشی W960 i سونی اریکسون در مقایسه با بهترین موزیک پلیر های دنیا خیلی سرتره
حداقل اینو بگم MP3 PLAYER در گوشی های موبایل اونقدر پیشرفت داشته که همین گوشی W960 i بهترین موزیک فون دنیا هست
در گوشی ها موبایل هنوز پیشرفتی در رابطه با فیلمبرداری حاصل نشده شاید 3 سال دیگر که ظرفیت فلش های موبایل به 100 گیگ برسه و اون موقع هست که شرکت ها اجازه دارن فیلمبرداری HD روی موبایل بذارن
چرا کسی lg viewty رو پیشنهاد نکرد؟
فیلمبرداری 120 فریم در ثانیه کم چیزی نیست
البته اسم این نوع فیلمبرداری رو نمیدونم چیه ولی مطمئنم hd نیست
راستی ال جی هایی که گفتین تو بازار اومدن ؟ تو ایران چطور ؟قیمتشون چنده؟
همينجوري كـــه دوستان گفتن n82 بهتـــره براي فيلم برداري ديـــگه انقــدر هم نيســـت كه مثل كيفيت dvd برات ضبط كنـــه ولي در كل دوربين و فيلم برداريش حرف نـــداره :11:
پس پيشنهاد منم به شمـــا گوشي n82 هستش :46:
موفق باشيد!:40:
همان n82 بخر......1....2......3.......فروخته شد
دوست عزیز پیشنهادتون کاملا" به جا هستش ولی باید اینم بدونین که کیفیتش مثل n82یاn95هستش چون اونم در فرمتvgaهمون 30فریم در ثانیه میگیره ولی اون 120 فریم رو در فرمت qvgaمی گیره که قضیه رو متفاوت میکنه چون فرمت vga کیفیتش چیز دیگه اس در کل فرمت تعییین کننده کیفیت هستش نه سر عت دوست عزیزنقل قول:
اگه عجله نداری صبر کن مایت رو هم جمع کن تا pixon بخری
عزيزم اين گوشي فيلم هاشو با فرمت AVI يا همون DivX ذخيره ميكنه و اينكه VGA فرمت نيست و اندازه تصوير بهش ميگن..كلا" واسه فيلمبرداري kU990 حرف نداره...:46:نقل قول:
دوست من ان 82 اگه تو روز بگیری همون کیفیت دی وی دی بهت میده ولی تو شب اصلا نگیر (البته اگه چراغی چیزی نبودا..)چون فلاشی نداره......
ولی باز به نظر من ان 82 نسبت به قیمتش از همه ی گوشیهای حال حاضر دنیا با صرفه تره....
ینی اگه الان به تو 400 تومن یا کمتر بدن بگن برو یه گوشی با بهترین امکانات و کارایی بگیر هیچی نمیتونی بگیری جز سالار 82...
چه از نظر خوبی وچه از نظر قیمت....