بابا با این وضعیت که اینا نشد ماشین!!
اون خوباش هم که قیمتش بالاست ؟؟
سمند دست دو تمیز با این قیمت میتونم گیر بیارم ؟؟ اون چطوره؟؟ کلا؟ قطعات؟ قوی هست؟
Printable View
بابا با این وضعیت که اینا نشد ماشین!!
اون خوباش هم که قیمتش بالاست ؟؟
سمند دست دو تمیز با این قیمت میتونم گیر بیارم ؟؟ اون چطوره؟؟ کلا؟ قطعات؟ قوی هست؟
وسایلش زیاده. راحت پیدا میشه. قیمتشون یه جوری نیست که بگیم ارزونه یا گرون. ولی در کل مناسبه.نقل قول:
بله البته.نقل قول:
که در این بین اگه گالانت یا 405 1800 نسبتا تمیز پیدا کنی بهتره.
- میتسوبیشی گالانت
- سمند
- 405 . البته این مورد رو 1800 باید بگیری هر چند پیدا کردن 1800 نسبتا تمیز با این قیمت سخته ولی نشد نداره
- دوو اسپیرو تمیز
بله متاسفانه با این وضعیت ...نقل قول:
سمند هم میتونید پیدا کنید
از لحاظ قطعات که معمولا همشون گیر میاد. البته بستگی به شهرتون هم داره. ولی در اکثر شهر ها قطعاتش راحت پیدا میشه. قدرت موتور هم خوبه. چون موتورش با 405 یکی هست و هر دوتا 97 اسب قدرت دارن. شتابش کمتره ولی حداکثر سرعتش بیشتره. ولی باید بگردی تا یه سمند رو فرم سرحال پیدا کنی. چون سمند ها معمولا زود از فرم میوفتن.
منم در تایید حرفای فرشاد جان یه 405 مدل 82 یا 83 پیشنهاد میکنم که تو این رنج قیمت بهترین ماشین خانوادگیه!
مرسی فرشاد جان...نقل قول:
از لحاظ قطعات که معمولا همشون گیر میاد. البته بستگی به شهرتون هم داره. ولی در اکثر شهر ها قطعاتش راحت پیدا میشه. قدرت موتور هم خوبه. چون موتورش با 405 یکی هست و هر دوتا 97 اسب قدرت دارن. شتابش کمتره ولی حداکثر سرعتش بیشتره. ولی باید بگردی تا یه سمند رو فرم سرحال پیدا کنی. چون سمند ها معمولا زود از فرم میوفتن.
خب من شنیدم که سمند بعد از یه مدت همچین میخوابه!گ
به نظرت سمند ماشین لشی نیست؟ مناسب هست؟
خب اگر زود از فرم بیفته، به نظرت نباید چه فشارایی روش بیارم(مثلا سرعت بالا و...) که یانطوری نشه ؟؟
مرسی محمد جان. اگه 405 بخواد به نظر من بهتره دنبال 1800 باشه. و با این حساب 82 حذف میشه، مگه اینکه 405 مدل 82 که 2000 هم هست اونقدر تمیز باشه که واقعا دلربا بشه.نقل قول:
نخیر، ماشین لشی نیست. شتاب کمتر از 405 دلیل بر لش بودن نیست. کلا نباید زیاد بهش فشار بیاری و اذیتش کنی.نقل قول:
مثلا با سرعت بالا بزنی سر سرعت گیر ها و توی جاده های ناهموار خیلی تند بری و ترمز های الکی با سرعت بالا، حرکات نمایشی بیش از حد، ارتفاع زدن به شکلی که ماشین از نرمی دربیاد و...، سرعت بالا معمولا زیاد فشاری به سمند نمیاره.
:12:
از همه ممنون مخصوصا فرشاد عزیز..
تا اين سقف قيمت صفر فقط روآ
و كاركرد ميتوني 405 بگيري كه به نظر من شاه ماشين ها تا قيمت 15 تومانه
یعنی از 206 و rio هم بهتره این 405 ؟؟
در رنج 9 میلیون بله. بهتره.نقل قول:
در واقع 405 هایی که با 9 تومن میشه خرید از 206 و ریو هایی که میشه با 9 تومن خرید بهتره
:12:
بنظر من که 405 نگیر پر مصرفه نمیرزه