رزیدنت جان اگه تونستی اسکن کنی آپلود کنی خیلی عالی میشه.
بیخیال کپی رایت
Printable View
رزیدنت جان اگه تونستی اسکن کنی آپلود کنی خیلی عالی میشه.
بیخیال کپی رایت
شما مثله اينكه كلا از قيمت جرايد بي خبريد . روزنامه هاي زرد ورزشي 300 تومن پولشه بعد 100 صفحه مجله با كاغذ تمام گلاسه و رنگي 500 تومان !!!نقل قول:
این چه حرفیه :2:دیگه نشدا:41:نقل قول:
یه سری بچه ها ایرانی یه کاری کردن 2500 زورتون میاد بدید اونوقت ماهی چقدر واسه اینترنت پول میدین میرن gamespot و ign که 90% هم نمی فهمید چی گفته میبینید!! نوبره والا
من خودم این مجله رو نخوندم تا حالا یعنی تا حالا اصلا نمیشناختم ولی اگه ببینم حتما میگیرم!
لااقل 1 شماره بخر یا شماره حسابت رو بده من 2500 بهت واریز میکنم برو بخر:21:
اگه خوشت نیومد دیگه نگیر !!!!!:5:
فکر می کنی سرجمع با پول dvd و کاغذ و چاپخونه و....
چه قدر واسشون میمونه که خوای free ببینی
اگه بازی های خارجی یا مجلات خارجی رو DL میکنی بدون که اونقدر بازار فروش و مشتری ثابت دارن که 10.000 تا هم که کپی شه ضرر نمیکن
ولی یه چند تا جوون ایرونی با این زمینه ی فکری که مردم ایران از گیم دارن یه کاری کردن بالاخره یه مجله ای بیرون دادن
حداقل بگیر عکساشو نگاه کن:27:
یا نگیر اصلا ولی آپلود هرگز!!!!!!!!!!!!!!
من بی خبر نیستم , اما هر چقدرم عکس داشته باشه مطالبش صد درصد از اینترنت کپی شده . ! خودشون که نمیتونند مطلب بسازند.
----
تمامی مطالب جله ها همشون از اینترنت هستن اینو مطمئن باشید
مرسی از راهنمایی شما یک سری برن بازی بخرن بازی کنن ولی وقتی میگی یک چیز بخون انگار جونشو میگیری ..........
2500 تومن پولی نیست مشکل خوندن مجله است یا اصلا خوندن ........
سلام.
حالا کسی لینک دانلود ازش نداره ؟ بخونیم ببینیم چی نوشته ؟
:31:
حالا اگه یه موضوع جدید بود یه چیزی , اما همش تکراریه , یا در مورد pop مینویسه یا GTA IV یا L4D یا بازی های جدیدی که اومده ! همه چیزایی که تو اینترنته.
تایید میشه , یه لینک دانلود از شماره 2 که قراره بیاد بدن شاید مشتری شدیمنقل قول:
حالا کسی لینک دانلود ازش نداره ؟ بخونیم ببینیم چی نوشته ؟
با سلام
من یکی از بچه های تحریریه این ماهنمامه هستم ( اگر دوست دارید اسمم رو بدونید اسمم مجید نوردوست هست )
یکسری مطالب گفته شد که من خیلی ناراحت شدم
این حرف شما اصلا صحیح نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بی خبر نیستم , اما هر چقدرم عکس داشته باشه مطالبش صد درصد از اینترنت کپی شده . ! خودشون که نمیتونند مطلب بسازند.
تمام بچه ها واقعا زحمت می کشند و برای نوشتن یک مقاله که به نظر شما کپی از اینترنت هست کلی تحقیق می کنند !!! برای نوشتن یک مقاله بخش کوچکی از اون می تونه استفاده از اینترنت باشه در حالی که بخش عمده اون رو از اطلاعات نویسنده و نکاتی هست که از بازی کردن او بازی برداشت می کنه . شما برای اینکه بتونی یک بازی رو نقد کنی باید درباره تمامی عناصر یک بازی اطلاعات داشته باشی !!! این روند در تمام نشریات GAME پیش میره .. شما برای اینکه بتونی یک مقاله بنویسی باید یکسری اطلاعات از بازی داشته باشی و این اطلاعات رو باید از بین 10 ها سایت بدست بیاری .. باید کلی تریلر و کلیپ از اون بازی ببینی باید خبرهای مختلف رو دنبال کنی تا بتونی یک مقاله خوب بنویسی . همه اینها به کنار شما باید دست به قلم خوبی هم داشته باشی ... شما اگر بهترین مقاله رو بنویسی اما نوع جمله بندی بد باشه خواننده به مطلب شما کوچک ترین اهمیتی نمیده
کاشکی میشد واقعا همش رو از اینترنت کپی کرد !!! کار ما هم راحت تر بود !!!
شما اگر خودت بهتر از من و همکارنم مینویسی خوشحال میشیم از وجود شما در مجله استفاده کنیم !!! در اینجا از تمامی کسانی که دوست دارند با مجله همکاری کنند دعوت می کنم که امادگی خود را اعلام کنند فقط کافی هست با ID من در تماس باشید : majidnoordoost ای دی یاهو هست
اگر واقعا دوست دارید مجله رو بخونید می تونم براتون یک شماره از مجله رو بفرستم ( هزینه ارسال اگر شهرستان هستید ور خودم میدم اما اگر تهران هستید هزینه پیک رو باید پرداخست کنید ) 2500 تومان امروزه پولی نیست !!!
نقل قول:
به جای اینکه 2500 تومن پول به مجله بدیم, میریم یک بازی ای که دو dvd هستش رومیگیریم یا اینکه دو تا بازیه یک dvd.بعد میشینیم تا یک هفته سرگرم میشیم.اینطوری خیلی بهتره تا اینکه بیایم 2500 پول بدیم تا در مورد بازی ها بخونیم.
با 2500 تومان میشه کارهای دیگه هم انجام داد
خواندن درباره بازی چه مشکلی داره که 2500 تومان ارزش نداره ؟
مجله های game فقط درباره بازیها نمی نویسند ... اگر 1 بار می خوندید متوجه می شدید
اگر گرفتی حتما نظرهای خودت رو بگو !!!نقل قول:
خب پس برا من فرقي نمي كنه چون من 5000 ميدم بازي x360 مي گيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اين مجلرو مي گيرم برا شمام تعريف مي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعریف از مجله نمی کنم اما این نکته رو جدی دارم میگم : مجله ما ماه به ماه به لطف خدا و حمایت خوانندگان عزیز و تلاش بچه ها داره پیشرفت می کنه . این نکته رو خودتون می تونید از روی شماره های قبل مجله ببینید
مجيد جان براتون ارزوي موفقيت مي كنم و وقتي مجلرو گرفتم حتما نظرمو ميگم من هميشه از طرفداراي مجله هاي بازي بودم
و الانم مي خوام اين يكيو امتحان كنم