آفرین عیسی
عالیه ، به نظرم یکی از بهترین کار ها شده
رندر خیلی کارو قشنگ کره
اما ای کاش رنگ زرد مایل به نارنجی هم رندرش میکردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آفرین عیسی
رندر خیلی کارو قشنگ کره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنن رفیق.نقل قول:
به این میگن یک کار در حد تیم ملی
خیلی وقت بود چنین اثری تو انجمن ثبت نشده بود
جدی؟ به به. چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین عیسی
رندر خیلی کارو قشنگ کره
ممنون هادی.
ناراحتش نباش من تا پدر جد رنگهارو روی این ول نکنم بیخیالش نمیشم این همه مدل کردم به این راحتیا بیخیالش نمیشم در همه رنگ در همه طرح رندر میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان جونم داغه دارم یه چیزی میگم آخه ماشالا نیست سیستمم بالاست رندرهام 10 ساعت 20 ساعت طول میکشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون از نظرت. در ضمن میگم هادی حالا کاری نداریما ولی اون نظر سنجی رو واسه قشنگی نزدما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحال میشم اونجا هم بدی نظرتو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده زیبا و حرفه ای.............................................. .........
اینا که گفتی منم؟با کی بودی؟ هر چی گفتی خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فوق العاده زیبا و حرفه ای.............................................. .........
شوخی کردم ممنون رفیق خیلی خیلی لطف داری.(راستی این نظر سنجیه هم یه تیک بزنید واسه قشنگی نیستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آفرین خیلی خوب شده فقط چرا مشکی ؟
با رنگ های دیگه هم امتحان کن فکر کنم بهتر شه
والا شاعر میگه مشکی رنگ عشقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صلیقه ای هست دیگه حالا میخوام یه نارنجی هم برم تو کارش گفتم که تا همه رنگارو روش ول نکنم بیخیالش نمیشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی توپ شده
منم میگم نارنجی ... نارنجی... :31:
این خیلی خوبه مشکلی هم نداره......................
کارت قشنگ شده تبریک میگم
ها من قثط منتظر تو بیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها علیرضا گفت نارنجی دیگه تمومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی توپ شده
منم میگم نارنجی ... نارنجی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنن رفیقنقل قول:
این خیلی خوبه مشکلی هم نداره......................
ممنون از شما و از همه فقط یه نکته آقا این نظر سنجی هم شرکت کنید خداییش واسه قشنگی نیستاااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارت قشنگ شده تبریک میگم