قیمت رایان صبا برای 9500 توامن 100 تومانه ! خیلی بالاست ...
راستی پاور کو ؟ :دی
Printable View
قیمت رایان صبا برای 9500 توامن 100 تومانه ! خیلی بالاست ...
راستی پاور کو ؟ :دی
سلام.نقل قول:
80 تومنه ایسوز. از 9500 توقع قانع کردن نداشته باش ! :31: بله . 4670 راحت گیر میاد.
این رایان صبا رو ولش کن ! قیمتها همه 20 تومن بالاتر از بازاره ! 9500 قطعا 70 تومنه .نقل قول:
پاور هم یادمون رفت !!!! :31: یه 430 گرین بخر ( 35 تومنه ) یا 480 که 40 تومنه .
سلام
خوب به اضافه قبلی ها میشه 480 ... کمی زیاد شد ... :-s
حالا من باید از رایان صبا بگیرم .. چون اشنا هم که دارم دلم نمیخواد مزاحم بشم ... البته نباید هم بشم !
البته درسته رایان صبا کمی گرون میده بعضی قطعات رو ولی مطمئنه ! انتظار نداشتم شرکتی اینقدر سرویس خوبی بده !
من سیستم خودم رو 3 میلیون تابستون قبل گرفتم .. تمامی قطعات گارانتی معتبر دارند و بسته بندی خیلی حرفه ای بود !
فقط مشکلشون این بود که بلد نبودند فن های تونیک 3 رو وصل کنند که خودم کردم .. :دی
حالا اون کارتی که شما میگید میارزه ؟ توی بنچمارک ها دیدم خیلی خوب کار کرده ! معادل این کارت توی انویدیا پیدا نمیشه ؟ البته توی تست ها 9500 رو گرفته بودند که گند زده بود ! این کارت تو رزولشن این مانیتور چیکار میکنه ؟
خب. آره 4670 خیلی بهتره . با 9600gso که 140 تومنه برابری میکنه ( تازه یخورده بهتره ) . این روزولیشن رو مثل آب خوردن قورت میده ! ( 1795 رو میگی ؟)
سلامنقل قول:
خب. آره 4670 خیلی بهتره . با 9600gso که 140 تومنه برابری میکنه ( تازه یخورده بهتره ) . این روزولیشن رو مثل آب خوردن قورت میده ! ( 1795 رو میگی ؟)
منظور شما همین 16 اینچه دیگه ؟ راستی این خیلی کوچیکه ؟ از اسمش که یکمی مشکوک میزنه ... :دی
همونطوری که گفتم قرار نیست این سیستم اصلی من بشه ! ولی میخوام با اون هم بازی کنم بعضی اوقات ...
راستی پاتریوت 18 تومانه ... دو گیگ میگیرم ... :دی
چقدر ارزونه ..
من توی رایان صبا اون مدل اسوس رو پیدا کردم ولی جلوش نوشته بود 1600 ...
سلام.
16 اینچ که بالاخره کوچیکه ! اسمشم معلومه دیگه !!! 24 اینچ که نیست ! سینمای خونگی که نمیخوای ؟!!:31:
همونطور که میدونی 1600 باس سی پی یو هست دیگه . مشکلی پیش اومده ؟ :13:
نه جلوی مدل اینو نوشته بود کمی عجیب بود ...نقل قول:
همونطور که میدونی 1600 باس سی پی یو هست دیگه . مشکلی پیش اومده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این lcd اگه به گفته شما خیلی کوچیکه ناجور میشه ! چون الان یکی از سیستم هام مانیتور 17 داره crt از اون بزرگتر دیده میشه به خاطر واید بودنش ؟ :-؟
سلام
حالا خرید من تا چند روز انجام میشه ! ولی قیمت این قطعات خیلی با بازار فرق داره !
70 تومان هیچ برند معتبری ندیدم تو 9500 ها ...
حالا شما اگه ممکنه قطاعات رو کمی ضعیف تر کنید ! البته سی پی یو و رم رو عوض نکنید .. ترجیحا مادر بورد ! برند های دیگه !
خب میتونید crt بخرید. میل خودتونه . مادربرد پایینتر باید از الایت معرفی کنم که ازش انتظار شاهکار نداشته باشید ! Msi p31 neo حدود 65 تومنه و یه انتخاب عالیه . به وفور هم پیدا میشه . خب البته 9500 با برند کلاب ارزونتره . برند گینواد هم فوقش 80 تومنه . اگه زیاد با سیستم کار گرافیکی ندارید ، 8500 یا 9400 ارزونتر هستن ( دو رو بر 60-65 تومن ) .
اگه بازی نمیکنی! گرافیک 9400 پالیت بگیر و اگر هم پولت میرسه و اهل بازی هستی (که نیستی) 9600 پالیت بگیر 140 تومان!