در ضمن، برای گذاشتن فایل یا عکس یا... در تاپیک، می توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.
Printable View
در ضمن، برای گذاشتن فایل یا عکس یا... در تاپیک، می توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.
خب الان من اينو اپلود كردم چجوري اينو الان به صورت عكس در اینجا قرار دهم...تو همین قسمت پاسخ
جان من بگيد......
بزار راحتت کنم. :biggrin:
1-د بخش پست دادن به بحث در حالت پیشرفتش روی شکل زیر کلیک میکنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-بعد یه کادر میاد(شکل زیر)که باید ادرس عکس رو وارد کنی.(مثلا همون ادرسی که خودت توی اون پست نوشتی)
خوب در نتیجه:(اینم عکس خودت)
بزار راحتت کنم. :biggrin:
1-در بخش پست دادن به بحث در حالت پیشرفتش روی شکل زیر کلیک میکنی.
2-بعد یه کادر میاد(شکل زیر)که باید ادرس عکس رو وارد کنی.(مثلا همون ادرسی که خودت توی اون پست نوشتی)
همچين عكسي براي من نداره...
در بخش پست دادن به بحث در حالت پیشرفتش روی شکل زیر کلیک میکنی
همچين شكلي براي من نيست...
سلام دوست عزیز شما برای قرارعکس ازکد زیر استفاده کنید.فقط بجای value آدرس عکستون رو بذارید.
آدرس عکس شما هم اشتباهه.برای اینکه آدرس صحیح عکس روبدی باید روی عکس راست کلیک و گزینه Properties روانتخاب کنید واونجا درقسمت (Address: (Url آدرس صحیح رو کپی کنید.
این کد:
[img]value[/img]
اینم نتیجش:
درضمن برای دیدن دیگر کدها میتونید پایین همین صفحه تو قسمت-قوانين ايجاد تاپيک در انجمن- برروی -کدهای وی بی- کلیک کنید.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط jarooo_khakandaz
شما به تنظيمات كاربر كه بالاي صفحه هست برين. بعد روي "ويرايش اختيارات" كليك كنين. پايين اين صفحه نوشته: "حالت نمايش ويرايشگر" شما اينجا اين رو انتخاب كنين و تنظيمات رو ذخيره كنين. از اين به بعد اين عكسها توي كادر شما ظاهر ميشن. ;)