تو این آمل چقدر پروژه موجوده!
ما هم بیایم اونجا.
به نظر من که Perfect ه.
اگر کسی نظر دیگه ای داره بیاد جلو! (البته اگر جرعت داره!!)
Printable View
ما هم بیایم اونجا.
به نظر من که Perfect ه.
مرسی از استاد های بزرگم
نه هم دوستامن هم مشترینقل قول:
سلام پویا جان
ببینم واسه این شرکت کار میکنی یا فقط مشترین ؟!
نظر ندادی سوال پرسیدی !! دی: :21:
.....
مرسی شما لطف دارینقل قول:
ما هم بیایم اونجا.
به نظر من که Perfect ه.
آره پروژه هست شما بیا بالای سر
ما هم ازت استقبال میکنیم :21:
دی:
ولی جدا از شوخی از همتون ممنونم
...
شاد باشی
سلامنقل قول:
ما هم بیایم اونجا.
به نظر من که Perfect ه.
بیاین در خدمت هستیم - دانشگاه هم بیا اینجا همه لحاظی حال میکنی هم از نظره آب و هوا تفریح و اصله کار پره پروژه :31::31::31::31:
پویا امکانات پروژه خودت رو تو پست اول بنویس از سر تا پا امکانات رو ذکر کن و بگو واسه چه کسی و چه جایی طراحی کردی
تشکر//
ريكا در مورد آب و هواي شمال نگيد كه دلم خيلي پره ازش 2 سال تو رامسر بودم به خاطر رطوبتش زانو درد گرفتم شما جدا اعجوبه ايد كه داريد اونجا زندگي ميكنيد (البته آمل با دريا فاصله ش زياده) ولي اونجا هم نابستوناش خفه كنندستنقل قول:
سلام بیاین در خدمت هستیم - دانشگاه هم بیا اینجا همه لحاظی حال میکنی هم از نظره آب و هوا تفریح و اصله کار پره پروژه پویا امکانات پروژه خودت رو تو پست اول بنویس از سر تا پا امکانات رو ذکر کن و بگو واسه چه کسی و چه جایی طراحی کردی تشکر//
نیما کجایی ؟:31: این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه :31:نقل قول:
ريكا در مورد آب و هواي شمال نگيد كه دلم خيلي پره ازش 2 سال تو رامسر بودم به خاطر رطوبتش زانو درد گرفتم شما جدا اعجوبه ايد كه داريد اونجا زندگي ميكنيد (البته آمل با دريا فاصله ش زياده) ولي اونجا هم نابستوناش خفه كنندست
كل شمال را كه بگردي به يه جواهرده رامسر يا 2000 3000 شهسوار نميرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیما کجایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببينم تو آمل فاخري فر ميشناسيد ؟( ابراهيم )
نقل قول:نقل قول:
كل شمال را كه بگردي به يه جواهرده رامسر يا 2000 3000 شهسوار نميرسه
حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش
ببينم تو آمل فاخري فر ميشناسيد ؟( ابراهيم )
ای عزیزم اینجا طراحی وب داینامیکه !
متفرقه دوتا خیابون پایین تر دست راست نپیچیده تو چهارراست
آمل با بقیه شمال متفاوته آب و هواش و اینا کوه هاش که دیگه بهترین آب و هوای تو ایران رو داره نگو نه ! بدمت دست امیر ؟! :31: رامسر هم خوب جاییه . دیگه تاپیک دوست یابی نشه !
پویا کارت خوبه اما یه چیز !
این سعید اینا به من گفتن یه تیم برنامه نویسی خفن دارن کلی سرمایه گذاری کردن روشون و فلان میکنن و سایتهای تجاری بزرگ برای شرکت ها و کارخونه ها و دانشگاه ها میسازن و اینا همه ی اونایی که میگفت تو یه نفری یا تو و امیر با هم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون من این پست رو بهش نشون بده بخندیم دور هم !
این یکی تیم هم پر ! مارو باش با دشمن فرضی رقابت میکردیم !
ای بابا سرچ کردم مکس پین هم که یافت نشد ! پس به درد نمیخوره ! :31:
--------- +
من فکر میکردم دات نت کار میکنی !
+
حتما یه سایت واسه خودت ردیف کن
در مورد دیزاین هم کاملا DIV Less کار کردی !! :31: ( اینجا رو اوسات خودش باید کلاس بره! )
در مورد برنامه نویسی بانکت حداقل کوئری هاتو بنویس ببینیم Optimise هست یا خیر ! نظر دیگه ای نمیتونم بدم !
جــــــــــــــــــانم چی میگی ، اونا گفتن ؟ :18: والا منم الان از تو میشنوم شاید خواسته از من تعریف کنه !! نمیدونم.
در مورد div هم :41: ولی بزودی تو این کار جدید :21: ..
optimize چیه دیگه ؟:31:
من همیشه اینجوری مثلا میرم جلو : mysql_query("INSRET INTO felan (xxx) VALUES ('$amir)") ; l
ولی برای پاسورد قبلش MD5 میکنم.
میگم نیما تو کی رفتی پیشه سعید اینو گفت بهت ؟
امیر خوشه واشو نگفتی !!!!:13: بگو چجور جاییه:46:نقل قول:
نیما کجایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این زیباترین رو یه دست ببریم اسک و امیری و نیاک صفا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از همتون
...
شاد باشی
بد جور زدي پرپرمون كرديا!!!نقل قول:
ای عزیزم اینجا طراحی وب داینامیکه !
متفرقه دوتا خیابون پایین تر دست راست نپیچیده تو چهارراست
حالا جدا فاخري فر نميشناسي:دي(^_^)
نه نمیگم تاپیک رمانتیک میشه :31::31::31::31:نقل قول:
امیر خوشه واشو نگفتی !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو چجور جاییه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از همتون
...
شاد باشی
--
کی ؟ پویا؟ :31: بخواد هم من نمیزارم :31::#1:31: مگه الکیه؟ :31::31::31:نقل قول:
من فکر میکردم دات نت کار میکنی !
سعید کیه ؟:31: همون صاحبه بانک نرم افزار ؟ :31::31::31: چاقه ؟ :31::31::31:نقل قول:
میگم نیما تو کی رفتی پیشه سعید اینو گفت بهت ؟
.نقل قول:
این سعید اینا به من گفتن یه تیم برنامه نویسی خفن دارن کلی سرمایه گذاری کردن روشون و فلان میکنن و سایتهای تجاری بزرگ برای شرکت ها و کارخونه ها و دانشگاه ها میسازن و اینا همه ی اونایی که میگفت تو یه نفری یا تو و امیر با هم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون من این پست رو بهش نشون بده بخندیم دور هم !
زرشک ! شکست - ولی خوب حالا من جا پویا جواب میدم :31::31: منو پویا معمولا با هم کار میکنیم - کارای جداگانه و شخصی هم انجام میدیم ولی خوب اکثر موقع باهمیم و باهم کار میکنیم مثل الان که 2 - 3 تا پروژه تا اردیبهشت رو برنامه ریزی کردیم که کار کنیم سرش ( 2 - 3 تا شاید بیشتر )
پویا بیا واسه درزی هم سایت بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Darzi Personal Web Site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dizi.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه عکس ازش با یه تریپ خفن میزاریم :31::31: من عبدالله درزی 18 سال دارم از آمل قصد ازدواج ندارم میخوام از پله های ترقه ای بالا برم :31::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر امروز موبایل همراهته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیما از این اسمایل ها زیاد بزار کاربرد داره :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیــو ! موجوده عجیبیه :31: ولی چیزه خوبیه :31::31: بزودی چرا؟:31: همین الان یه پروژه دیگت رو تموم کردی کامل دیوه دیگه :31:نقل قول:
در مورد div هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بزودی تو این کار جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
خدا هیچکی رو راهیه اینجاها نکنه چون هر کی رفت از بس کیف کرد و صفا موندنی شد مجبور شدیم با زورو بازو بیاریمش :31::31::31: بیا در خدمت باشیمنقل قول:
حالا اين اسك و اميري چه جور جايي ه ؟ نكنه از هر كي دل پر داريد ميبريد اونجا بزنيدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خوشه واش میخوای بریم با خودت هرچقدر RPG < تفنگ تونستی بیار چون شاید سالم بر نگردی گرگ خرس اینا زیاده میان تو خونه میرن واسه خودشون آمد و شدی دارن :31::31::31:
اگر اسک میخوای بیای :31: با خودت چتر نجات بیار چون احتمالش زیاده تازه کاری از دره بیوفتی پایین :31::31::31:
اگر نیاک میخوای بیای وا خودت کبسول اکسیژن 80% بیاز چون اکسیژن خالصه یه وقت کار دستت میده میری تو عالمه مستی :#1: باید بیایم پایینه دره جمت کنیم :31::31: