شما مطمئني ؟؟؟
يعني من پاورمو عوض كنم اين سيستم درست ميشه ؟؟
اين رمي كه خدوتونم داريد خوب هست ؟؟ و قيمت 2 *2 گيگش چنده ؟؟ گارانتيش چي هست ؟؟ كجايي هست ؟؟
Printable View
شما مطمئني ؟؟؟
يعني من پاورمو عوض كنم اين سيستم درست ميشه ؟؟
اين رمي كه خدوتونم داريد خوب هست ؟؟ و قيمت 2 *2 گيگش چنده ؟؟ گارانتيش چي هست ؟؟ كجايي هست ؟؟
6600 یک پردازنده ی 4 هسته ای هست که از تکنولوژی 65 نانومتری در ساخت اون استفاده شده و در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می کنه. 8400 یک پردازنده ی 2 هسته ای هست که 45 نانومتریه و در فرکانس 3 گیگاهرتز کار می کنه ، از اون جایی که بازی ها فقط از 2 هسته استفاده می کنند ، 6600 نمی تونه از نقطه ی قوت خودش یعنی 4 هسته استفاده کنه و کم می اره. اما در کل 6600 خیلی بهتره.نقل قول:
200tintel core 2 quad 6600
asus p5q 150t
80t patriot 2x2 800mhz
اين قيمتاي تايوانه :دي !!!
من اينجا 6600 رو پايين ترين جا 200 و مادر بورد رو هم 150 و رم هم 2*1 گيگ رو 40 تومن قيمت كردم
فك كنم رم قيمتش درست بوده !!
__
يه سوال تخصصي تر !! دو جا به من گفتند كش لول1 ه Amd بيشتر از اينتل هست و خيلي تاثير داره !!
و به من Amd ايكس 4 يا ايكس 3 رو پيشنهاد دادن!! ميخواستم ببينم چي ميگن !!
اگه واقعا این قدر قیمت داری 2 تا بگیر برای من بفرست. خیلی بهش نیاز دارم........نقل قول:
رفيق سوال منو جواب نداديا !!!
با من بیدی؟نقل قول:
آره به احتمال 99 درصد مشکل از پاورت هست! برای اطمینان یک پاور قویتر گیر بیار و تست کن تا مطمئن بشی که مشکل از کجاست بعد که مطمئن شدی میتونی اقدام کنی... یک پاور حدود 350 تا 400 وات Real گیر بیار (قرض کن از یکی)
ای رمی که خودم دارم عالیه... تازه سری بلکش هم وارد شده که تایمینگش 4 هست. قیمتش هم نباید از 110 تا 120 بالاتر باشه. گارانتیش هم که دیگه معروفه. کو لینگ سیز
درضمن ساخت تایوان هستش.
نقل قول:
قضیه این PATRIOT-2GIG-800=34 چیه که شما تو هر تاپیک مشاوره که شرکت می کنی این مورد رو پیشنهاد میدی ؟!! این کدوم مدل هست ؟! کمپانی PATRIOT چندین نوع از این مدل داره !! سری VALUE ، LLK , BLOOD IRON , VIPER یا ...... ؟!
از اون گذشته فکر نمیکنم الان ماژول 2GB با این قیمت 34 تومان از این برند تو بازار موجود باشه ! شما لینکی در این مورد داری ؟