نقل قول:
استاد از نظرت ممنون .:20: اصلش رو گذاشتم . شهرش تو عکس اصلی نوشته شده !!!:5::5:
Printable View
نقل قول:
استاد از نظرت ممنون .:20: اصلش رو گذاشتم . شهرش تو عکس اصلی نوشته شده !!!:5::5:
رفیق هنو عیب داره یعنی هنو صفحه تاریکه وتکسچر خوب نیست ....\نقل قول:
رندر جدید کذاشتم !! ممنون از لطفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینکه با یه صخنه واقعی قاطیش کنی طوری که جزیی از اون صحنه شه ..........نقل قول:
کامپوزیتش میکردی یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی !! ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ شده! آفرین؛برای من 10 ساعتت؛20 ساعته و شاید هم !30 به توانnساعت!!!
کاره جالبی شده
آفرین
جزئیات خوبی هم داره با توجه به وایرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین خیلی زیبا شده مشکلاتی که دوستان گفتن درستهtexture اصلا معلوم نیست و این به خاطره تمیزیه کار و نور پزدازی هستش ...سعی کن صحنه رو روشنتر کنی و texture هم کثیف تر کنی و با توجه به عکس اصلی اگه چنتا درخت هم در نما بزاری و با صحنه ی واقعی میکس کنی ( کامپوزیت ) خیلی زیبا تر میشه....منتظره یه رندر بهتر هستم...
ممنون استاد :20:نقل قول:
من یه چنتا رندر دیگه دارم که روشنتره ولی خیلی برراق و بی کنتراست است. زیاد از روشنتر شدن منظورتون رو نمی فهمم.نقل قول:
اگه لطف کنید و بگید تو تنظیمات رندر کجا رو دست کاری کنم ممنون میشم:41::46:
من کارای شما رو دیدم شکسته نفسی میکنید:46:نقل قول:
من رندر روشن تر هم گرفتم ولی زیادی روشن میشه و بی روح و بی کنتراست . میشه راهنمایی تون رو دقیق تر تو تنظیمات رندر بگید . ممنون:20::20:نقل قول:
ببین میتونی چنتا کار کنی برای روشن تر شدنش...
من دقیقا نمیدونم چی نورپردازی کردی ولی اگه با daylight باشه مثلا نورشو میتونی از تو همینجا بیشتر کنی...
و راه دیگه اینه که توی منوی Enviroment بری و اونجا نورتو تنظیم کنی که توی همونجا میتونی Contrast بیشتر کنی...(البته چون الان مکس نصب نیست اسم های انگلیسیشونو یادم نیست که بزارم...
و برای جلو گیری از براق شدن کارت بر میگرده به متریال شما...
ببین برای یه همچین نمایی اگه به عکس واقعی نگاه کنی کار کثیف و بدون reflect هستش.
شما باید تو تنظیمات material رفلکت (reflect ) کم کنی و texture با Photoshop کمی کثیف کنی و بعد بنداری روی کار اینطوری هم طبیعی تر میشه و هم هم اون براقی از بین میره...
در ضمن بگم که مدلی که ساختی و رندری که گرفتی در همین حد خیلی زیبا و پر جزئیات شده ولی من برای اینکه کارت بیشتر به واقعیت نزدیک بشه بهت اینارو میگم...
موفق باشی