آخه معلوم نیست ایشون مسائل مالی براش مطرحه و یا مسائل فنی و سرعت و ................
Printable View
آخه معلوم نیست ایشون مسائل مالی براش مطرحه و یا مسائل فنی و سرعت و ................
بابا شما هر چی مگن نره میگی مرده , این چه وضعشه بابا
خوب تکلیف رو روشن کن اگه واقعا 30 یا 40 تومن پول میدی می تونی یه Adsl توپ جایگزین کنی. ولی معلوم نیست شما چرا درست حرف نمی زنی و ملت رو سر کار گذاشتی . تکلیف رو روشن نکی مدیران تاپیک رو پاک می کنند
نقل قول:
چرا كتك كاري!!!نقل قول:
بابا شما هر چی مگن نره میگی مرده , این چه وضعشه بابا
خوب تکلیف رو روشن کن اگه واقعا 30 یا 40 تومن پول میدی می تونی یه Adsl توپ جایگزین کنی. ولی معلوم نیست شما چرا درست حرف نمی زنی و ملت رو سر کار گذاشتی . تکلیف رو روشن نکی مدیران تاپیک رو پاک می کنند
از ديروز به اين تاپيك سر نزدم شرمنده(چرا ميزنين)
من خودم هم ميخواستم Adsl بگيرم ولي هنوز نه(دلايلش شخصيه).
ولي حالا كه ميبينم ديگه راهي برام نمونده بايد برم دنبال Adsl
من تهران هستم (021) و چهار رقم اولمون 6620نقل قول:
یش شماره تلفنتون رو یعنی 4 رقم اول رو بگین و شهرتون رو دوستان بهتون کمک میکنن یه adsl مناسب بگیرید.
من با دیال آپ سرعت دانلودم 6 بود که نسبت به دیال آپ خیلی خوب بود. مجانی هم بود و ف ی ل ت ر هم نداشت !
مال جای خاصی بود ! با این حال به خاطر اشغال تلفن و سرعت adsl گرفتم.
من از شما بیشتر دو دل بودم ولی واقعا پشیمونم که چرا زودتر از اینا نگرفته بودم !
adsl دنیای دیگریست !
خوب اگه ميشه يه توضيح در موردAdslحجمي(محدوديت دانلود) و Adsl نامحدود و .... بديد هم از نظر قيمت هم بهتر بودن!!!
اينجور كه معلومه اين تاپيك صفحاتش زياد ميشه ميگي نه ببينيد!!!
شما از همه شرکتها تقریبا میتونید سرویس بگیریننقل قول:
من تهران هستم (021) و چهار رقم اولمون 6620
خوب اگه ميشه يه توضيح در موردAdslحجمي(محدوديت دانلود) و Adsl نامحدود و .... بديد هم از نظر قيمت هم بهتر بودن!!!
شاتل
صبانت
داتک
پارس آنلاین
و.....
در ضمن
دیگه از اینجا به بعدش تشریف بیارین تو این تاپیک تا بیشتر راهنمایی بشینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=245688&page=201