سلام
من خودم به صورت گسترده و اصلی با زبان VB.Net و C#.Net کار میکنم ولی از VC++.Net و ++VC و VAssembly هم خوشم می آید.نقل قول:
سوال ديگم اينه كه من برم طرف كدوم زبان به نظر شما(جاوا_ويژوال سي پي پي_ويژوال سي پي پي دات نت_وي بي!_يا سي شارپ؟) و آخريش اينكه خودتون چه زباني را جامع تر از همه مي دونيد و داريد با اون كار مي كنيد؟
شاید پیشنهاد من نوعی جانب داری از کار جاری ام باشد و مثلاً Delphi و Java را پیشنهاد نمیکنم، چون با آنها کار نکرده ام و زیاد خوشم هم نمی آید.
اگر هم دات نت را پیشنهاد نکنم، که مسخره خواهد بود! چیزی را پیشنهاد کنم که خودم انجامش نمیدهم !!!
در کل من دات نت را پیشنهاد میکنم، و نه بعلت ضعف، بلکه به علت سابقه ++C شما VB.Net را هم پیشنهاد نمیکنم.
نتیجتاً میماند VC++.Net و C#.Net.
=====
در یک دفاع ساده و مختصر هم میتوانم بگویم که کدهای دات نتی امکان بیشتری برای کار در سخت افزارهای مختلف دارند.
(مثلاً بر خلاف اکثر زبانها، شما میتوانید یک Exe واحد برای سیستم های 32 و 64 بیتی کامپایل کنید.)
و دیگر آنکه دات نت مجهز به چندین هزار کلاسس ماژول آماده است، بسیار بسیار بیشتر از کلاسسهای MFC و ATL .
(از 70 کنترلر و کامپونت toolbar گرفته تا کلاسس تقویم شمسی و ایمیل و کامپایل runtime کد!!! و کلاً runtime بسیار قوی و gzip و...)
و مثل دیگر زبانها علاوه بر اینکه اینترنت سرشار است از کامپونت های افراد دیگر، مایکروسافت هم در هر نسخه جدید یک گله کلاسس و امکانات جدید معرفی میکند.!
=====
VC++.Net سینتکس مشکل تری دارد در عوض امکان کدنویسی غیر مدیریت شده (غیر دات نتی) را هم دارد،
یعنی عملاً شروع یک پروژه VC++.Net شما را محدود به دات نت نخواهد کرد و ++VC را هم در اختیار خواهید داشت،
البته هماهنگ کردن کدهای مدیریت شده دات نت با کدهای بومی غیر مدیریت شده چندان کار ساده و با کارآیی بالایی نخواهد بود ولی در هر صورت امکان این تلفیق وجود دارد.
C#.Net سینتکس ساده تر و روانتری دارد و ساده تر است و برای برنامه نویسی تحت وب و XNA هم خیلی ساده تر است.
امکان کدنویسی غیر مدیریت شده وجود ندارد ولی اصولاً نیازی هم نخواهید داشت.
من خودم سالها قبل که دات نت را شروع کردم و تسلط نداشتم کارهایی را که گیر میکردم و معادل دات نتی اش را بلد نبودم، چاره اش را در کدهای غیر دات نتی جستجو میکردم ولی حالا هر کاری بخواهم فقط و فقط با خود دات نت انجام میدهم و هیچ نیازی هم به غیر دات نت ندارم، برنامه نویسی عادی ویندوز و ویندوز سرویس ها و ترسیمات دو و سه بعدی و طراحی وب سایت و وب سرویس و...
=====
موفق باشید.