بابا شماها خیلی بامزه ایدنقل قول:
صحبت ما سر سری 43 هست ارزان و قوی نه 45 اینه مشخص که 45 بهتره و من هم نمیدونم ولی حتما در مورد مادر برد حق با شماست
میبینمت
Printable View
بابا شماها خیلی بامزه ایدنقل قول:
صحبت ما سر سری 43 هست ارزان و قوی نه 45 اینه مشخص که 45 بهتره و من هم نمیدونم ولی حتما در مورد مادر برد حق با شماست
میبینمت
ببخشید ! شما گفتی P5qe از کدوم بهتره منم جواب دادم ! اگه صحبت سر کارایی و کیفیت P43 هست به نظر من P5ql Pro هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت خیلی عالیه .
مثلا GIGABYTE - EP43-DS3L قیمتش 140 تومنه که با این قیمت میشه یه P5Q خرید که خیلی بهتره . GIGABYTE - EP43-DS3 هم قیمتش 165 تومنه . که راحت میشه باهاش P5Q PRO خرید.
سلام مسعود !
بحث سر خرید یه مادر برد گیگا شروع شد و بعد دوستان زحمت کشیدن و یه مادربرد ایسوز به اسم p5ql pro به من معرفی کردن که واقعا از هر نظر خصوصا قیمت از اون سرتر بود
و بعد دوباره مدلای بالاتر
ولی کلا با توجه به بودجه من همون باخرید p5ql pro به اتفاق اکثر آرا موافقت شد که حالا شما هم تاییدش کردی و کلا خیالم راحت شد پولم دارم دور نمیریزم
یکشنبه به احتمال زیاد پولم جور میشه بخرم
و یه راهنمایی دیگه میخواستم
من کلا خودم بکشم 300 میتونم برای مین و سی پی یو کنار بزارم
انتخابم همون p5ql pro هست به اضافه E8400 که دور بر 180 هست
هر چی سبک سنگین کردم در مورد cpu که ارزون تر بشه نتونستم مدل بهتری پیدا کنم با کارایی بالا
به نظر شما انتخاب خوبیه و درست انتخاب کردم ؟
شما نظر بهتری ندارین
میبینمت دوست من
سلام دوست عزیز
شما خودت رو یه کم دیگه بکش!(شوخی!) Intel Core 2 Quad Q6600 بخر 4 هسته ای آینده دار!حدود 185 تومنه!خیلی هم از 8400 قوی تره و از دو هسته ای ها تقریبا 8500 هم سطحشه!P5QL-Pro رو هم یکی از دوستان دیروز خرید 113.
سلام.
منم با Q6600 موافقم و اونو به همه پیشنهاد میکنم . مادربرد هم که معلوم شد !
مچکرم دوستان ولی یه چیزی !
اینجا قیمتش زده 209 تمن !
ٍE 8500 رو هم زده 230کد:http://www.rayaneh.com/product-3711.aspx
دیگه خودمم بکشم نمیشه و راه نداره { خنده یاهویی }کد:http://www.rayaneh.com/product-8145.aspx
شما نوشتی
{{ Intel Core 2 Quad Q6600 بخر 4 هسته ای آینده دار!حدود 185 تومنه! }}
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اصلا به قیمت سایت ها فروش قطعاتت توجه نکنید!صبا و شیر و گربه!و رایانه هم نداره!این قیمتها قدیمی و گرونتر هستند!چند روز پیش یکی تو همین تاپیک که خریده بود گفت 183!قیمت این قطعه حدود 185 نه 205!!!!البته شما اگه کمی دقت کرده باشی دوستان محترممون ذکر کردن برای خرید و اطلاع از قیمت روز تماس تلفنی بگیرید چون سایت رو که هر روز نمیشه آپ کرد!:31:نقل قول:
:11:
نظر شما محترم
ولی من پنجشنبه رفتم قیمت 8400 گرفتم که دوربر 180 بود
اونوقت چطور Q6600 میشه 183 ؟
شاید اون دوستمون اشتباه کردن به هر حال من فردا میرم تو بازار یه قیمت میگیرم
راستی اینم قیمت آمازون هست $189.50 خوب با همون حساب سر انگشتی که قیمت جهانی رو به پول برره حساب میکردیم $189.50 میشه چقد ؟
آمازون دیگه به روز هست که ؟
و تا اونجا که من تا به حال از سایتها استفاده کردم برای خرید همش 7 تا 8 تمن اختلاف قیمت میزد نه 50 تا 60 تمن
فردا برم یه سر بزنم ببینم دنیا دست کیه ؟
Q6600 اینقدر هم گرون نیست . خیلی گرون شده باشه فوقش 190 تومن . خیال شما راحت.
ممنون فردا جواب بهتون میگم