ای بابا !!! خوب من به شما توضیح دادم که چیکار کنی ..... ندیدی مگه ؟ پست پنجمی
Printable View
ای بابا !!! خوب من به شما توضیح دادم که چیکار کنی ..... ندیدی مگه ؟ پست پنجمی
سلام جيگر
اونم امتحان كردم ولي باز نشناخت
اگر به من بگيد كه چه كار كنم كه وقتي ويندوز عوض مي كنم اين كارت تلويزيون و كارت صدا رو نصب كنه به صورت اتوماتيك من ويندوز رو عوض مي كنم و درست مي شه و نياز به اين همه چيز ندارم
ممنون
باي
ويندوز كه جادو نمي كنه
بايد درايور داشته باشي
حالا چه رو اين ويندوز چه رو ويندوز جديد
دوست عزيز شما برنامه رو كه نصب كردي سي ديش رو بزار توي سي دي رامت و بعد برو داخل كنترل پنل و بعد Add hardware
از اونجا ميتوني يه كاري كني
راستي ميشه بگي عكس رو سي ديش چه جوريه ( ميخوام ببينم با مال من يكيه )
موفق باشي
سلام دوست عزيز
من در اين لينك driver كارت tv رو و يك عكس از سي دي نرم افزارش كه driver هم داخلش بود گرفتم تا ببيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام"
وليزاده عزيز من ميدونم مشکل شما چيه....
آقا شما 100 % از ويندز اکس پی سرويس پک 2 داری استفاده ميکنی....مگنه؟
بعضی از مدل های های Pinaccle با اين ويندوز مشکل دارن....زمين بری هوا بيايی...با اون درايوری که همراه
سخت افزار هست نميتونی اين کارت رو نصب کنی!
اما شما صبر کن من يه پچ دارم فردا ميارمش خونه برات آپلود ميکنم...
با اين پچ به راحتی ويندوز XP SP2 ميشناسدش.
------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
دوست عزيز شما يا سي دي آن را كپي داريد كه ناقص رايت شده است ويا حتما وكامل نصب نكرديد واين نرم افزار با
دستي دو عدد ست آپ دارد وبا ( حرف اول پيناكل P بزرگ وقرمز رنك ) مي باشد در صورت اصل سي دي نرم افزار شما در نصب كردن آن مشگل داريد وما همه سره كاريم .
موفق باشيد.
سلام دوستان
ممنون از پاسخ واضح و كاملتون
همون طوري كه آْقاي ساب زيرو جان گفتند مشكل من همونه يعني با سرويس پك 2 رو نصب مي كنم ولي نمي شناسه در حالي كه خودمم هم كارت تلويزيون دارم و سرويس پك 2 رو كه نصب مي كنم و خودشش مي شناسه حالا ساب زيرو جان اون ويندوز رو آپلود نكن چون سرعت اينترنتم پايينه بي زحمت بگو ببينم آيا با نصب ويندوز سرويس پك 1 صد در صد نصب مي شه؟؟؟؟
ممنون
باي
عزيز من ، من که گفتم....بعضی از مدلهای اين کارت به دليل به روز نبودن درايور برای نصب درنقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
ويندوز XP SP2 مشکل دارن....بعدش من نگفتم که ويندوز رو ميخوام آپلود کنم!!!! :blink: :blink: :ohno: :ohno:
من گفتم يه پچ دارم که متاسفانه اينجا نيست....شب ميارم خونه برات آپلود ميکنم...
در ضمن اين پچ همش 500 کيلو بايت هست !!! :tongue:
بعدش هم اينکه نميدونم تو SP1 راحت نصب بشه يا نه....راستش تو XPSP1 تاحالا امتحان نکردم.
تا شب
سلام ساب زيرو جان
وقتي كه پچ رو آپلود كردي بهم بي زحمت بگو چه كار كنم
ممنون
باي