سلام لطفا این : NetSupport و VNC Viewr رو برای دانلود بذارید لطفا کار باهاش رو توضیح بدین حتما که میشه این کار رو انجام داد : من وایرلس دارم می دونم مثلا الان یک آی پی کامپیوترش روشن هست و در شبکه هست حالا چطوری می تونم کنترلش کنم ...
سلام لطفا این : NetSupport و VNC Viewr رو برای دانلود بذارید لطفا کار باهاش رو توضیح بدین حتما که میشه این کار رو انجام داد : من وایرلس دارم می دونم مثلا الان یک آی پی کامپیوترش روشن هست و در شبکه هست حالا چطوری می تونم کنترلش کنم ...
جواب بدین....
بهترينه به نظر من چون خودم باهاش كار كردم آسان و كاربردي بدون اينكه يوزر در هنگام ديدن (فقط ديدن نه اينكه بخواي موس رو تكون بدي البته در هنگامي كه دسكتاپ رو در دست داريد ) چيزي متوجه بشهنقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
موفق باشيد
يا حق
الان من این رو دانلود کردم چطوری باید ip طرف رو وارد کرد و وارد کامپیوترش شد توضیح بدین ...
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط hojjat2005
تا جايي كه من ميدونم اين برنامه براي شبكه داخلي هستش مثل كافي نت ها نه تو اينترنت بتوني آي پي طرف رو بهش بدي و سيستمش رو تو دست بگيري
دوست من درسته كه ويندوز و كلا سيستم عاملها نقطه ضعف هايي دارند ولي اين كارها به اين اسوني هم نيست
كه شما با داشتن يك آي پي وارد سيستم طرف بشيد و دسكتاپ طرف رو در دست داشته باشيد ;)
موفق باشيد
يا حق
این آدرس رو دوست عزیزمون FX64 Dual Core نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من وقتی که میخوام این آدرس رو باز کنم پیغام زیر میاد:
(آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید)
چیکار کنم؟
اگه کسی آدرسی داره که من بتونم اونجا Netop School کرک شده ترجیحا ورژن جدید و همچنین آموزش اونو دانلود کنم خواهشن کمک کنید ممنون میشم