-
سلام دوست عزیز .
INNOV8 یه گوشی با امکانات فوق العاده هستش . ولی شما مدت زیادی گوشی اسلاید داشتین ، بهتون پیشنهاد میکنم یا گوشی تاچ انتخاب کنین یا کلاسیک و ساده .
از گوشیهای کلاسیک و ساده که تمام امکانات INNOV8 رو در خودش داره ( به غیر از دوربین 8 ) مدل i7110 هستش . که به نظرم بهترین انتخاب میتونه باشه .
از گوشیهای تاچ هم Omnia حرف اول رو میزنه که با امکاتات و زیبائی خاص خودش میتونه یه انتحاب عالی واسه شما که مدت زیادی D600 داشتین باشه .
در هر حال اگر از حالت اسلاید بودن گوشی خسته نشدین باز هم INNOV8 عالی هستش .
مخلصیم .
-
خیلی خیلی ممنون امیر جان(اسمتو که اشتباه نگفتم؟)ولی زیاد با گوشی ساده حال نمی کنم. با این حال میشه بیشتر در مورد i7110 توضیح دهی.از دوستان عزیز ninja و santiago هم کمال تشکر را دارم. فقط میشه بفرمایید که i8510 و i900 هر کدام چه انتظاراتی را برآورده می کنند و منظور شما از پاکت پیسی و گوشی مولتی مدیا چیست؟ببخشید زیاد سوال می کنم ولی میخام در ازای پولی که میدم (فکر میکنم بالای 700 تومان)گوشی نزدیک به ایده آلم را داشته باشم و در این مهم بهتر از مشورت با شما دوستان خوب راهی پیدا نکردم.
-
بابا یکم ما را تحویل بگیرین.
-
سلام...........
ببین دوست من
i8510 همونطور که گفتم دوربین خیلی توپی داره به درد عکس گرفتن و فیلمبرداری می خوره در حد دوربین دیجیتال هستش
omnia هم یه ppc هستش از رو اسمش معلومه ویندوز خوره و یه کامپیوتر کوچیک هستش که کلی کار انجام میده.
در کل ما اسمارت فون داریم .کمرا فون . موزیک فون ...ppc ها و.............
از رو اسمشون معلومه یکی واسه گوش دادن آهنگ اون یکی واسه عکس گرفتن یکی دیگه از نظر برنامه و بازی و................
به کارت می یان و الان تقریبا گوشی ها به طور متوسط همه ی این امکاناتو دارن.
یکی کمتر یکی بیشتر.
در مورد i7110
هم یه گوشی توپ . جدید و فوقالعاده هستش که به تازگی سامسونگ معرفی کرده (اطلاعات بیشتر تو تایپیکش هست)
بازم می گم این دو گوشی omnia و i8510 دو گوشی عالی از سامسونگ هستند که تمام انتظارات رو بر آورده می کنن.
انتخاب گوشی هم سلیقه ای هستش با خودتون.
-
فوق العاده ممنون santiago جان(ببخشید اسمتو نمیدونم)الحق که کرجی هستی و بامرام.
-
سلام...........
قربانت کاری نکردم.
فقط یه نکته اگه قسمت شد یکی از این گوشی های سامسونگو گرفتی فقط با گارانتی ماکروتل بگیر ضرر نمی کنی .
بای.
-
الان قيمت اين دو تا گوشي چند هست؟ از كجا آخرين قيمت ها را بگيرم؟بازم ممنون.
-
سلام......
omnia گارانتی معمولی 600__630
715 با ماکروتل
i8510______750___780
-
باسلام
من هم گوشي D600 دارم وبراي نصب نرم افزاردچار مشكل شده ام لطفا راهنمائي فرمائيد
متشكرم