Smooth رو میزارم واسه بعداً؛ ممنون از نظر دادنتون...
Printable View
Smooth رو میزارم واسه بعداً؛ ممنون از نظر دادنتون...
ایولا دمت گـــــــــــــــرم خیلی باحاله رندر که خیلی خوبه
بابا تو دیگه کی هستی ترکوندی خیلی قشنگ شده
اینم عکس اون کامارویی که بهم دادی من اوردمش تو لایت ویو از اول درستش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوصله تعریف و تمجید ندارم:دی چونکه فعلا کار نهایی نیست و اگه تعریف کنم از کارت میترسم تلاشت بیشتر نشه یه راست میرم سر اشکالاش که باس بر طرف بشه(قبلا این ماشینو ساختم ذره به ذره جزئیاتشو میدونم:دی ):
1.اول از همه همونجایی که اسمود نکردی خودت دیگه بهتر میدونی وقتی اسمود میکنی چه بر سرش میاد:دی ادج ها خیلی بینظم هستند و موقع اسمود باعث میشه که به هیچ وجه صاف نشه. درسته؟ من پیشنهاد میکنم اینو delete کن از اول بساز.
2.اون فرو رفتگی بغل سپر جلو (جلوی تایر) تو واقعیش یه جود دیگست. به عکس واقعیش یه نگاه بنداز حتما.
3.رینگ عقبش انگاری از تایرش زده بیرون. رینگ و تایرو خودت ساختی یا مدل بوده؟ سعی کن اگه از مدل برای جاهای غیر اصلی ماشین استفاده میکنی این کارو نکنی و خودت سعی کنی. در ضمن کلک داخلش و موتور پشتش هم مدله ها نگی نفهمیدن:دی شوخی کردم من خودمم حوصله ساختن داخل ماشینو اصلا ندارم ولی همیشه سمبل میکنم .
4. آااا راستی چرخاش کوچیک شده شایدم ماشین بزرگ شده:دی با بلوپرینت تطبیق بده متوجه میشی شایدم علتش اینه که از رینگ فراری اف 430 استفاده کردی اینطوری به نظر میاد . بابا همه قیافه ماشینه به رینگای خودشه با اون دیسک ترمز بزرگش:دی آدم کف میکنه بشین بساز رینگشو واسه مدلینگتم خوبه.
آقا ببخشید همه اگه زیادی تز دادم چه میشه کرد باس اینارو گفت:دی
سعی کن اشکالاتشو برطرف کنی عزیز.
یه پنج شیش کیلو متن نوشتی ولی نیومدی اولین پست رو بخونیکه گفته من مدل رو دانلود کردم....!!!:31:نقل قول:
بگذریم...
خوب رندر گرفتی...
ولی بهتره روی نور پردازیش بیشتر کار کنی..!!!
نقل قول:
من میدونستم میخواستم شما رو تست کنم.:27:
خوب جدا از شوخی اینکه خیلی عجیب تر شد. بابا این همه مدل با کیفیت هست مگه مدل قحتی بود اینو دانلود کردی؟:2:
ممنونم از نظرخواهی های شما.
Black Black جون؛شما از متریال خوبی استفاده نکردی اما از من ای که فقط بلدم متریال بسازم خیلی خیلی بهتری :8:
راستی مدل رو من از NFS PS گرفتم؛همه ی دانلودی ها هم پولی بودن... که این مدل من هم سعی داره در کنار اون ها بره :9: !!
نوکرتم. عوضش من دارم دراشو میکنم شکل deloreanنقل قول:
مثل بالهای پرنده میشه.
LP-560 Download Link:
کد:http://www.the3dstudio.com/product_details.aspx?id_product=57985
خیلی قشنگ شده....رندرهای خوبی گرفتی...زاویه دوربینت هم خیلی قشنگه.....