من یه موسسه غیر انتفاعی بهت نشون میدم بیشتر شبیه پارکینگ یه خونست. حالا شما فکر کن چه جوری میشه تو اون فضا درس
خوند.طرفم پیش خودش میگه خوب رفتیم دانشگاه دیگه !!!حتی سر در دانشگاه رو نمیتومی پیدا کنی
Printable View
من یه موسسه غیر انتفاعی بهت نشون میدم بیشتر شبیه پارکینگ یه خونست. حالا شما فکر کن چه جوری میشه تو اون فضا درس
خوند.طرفم پیش خودش میگه خوب رفتیم دانشگاه دیگه !!!حتی سر در دانشگاه رو نمیتومی پیدا کنی
خوب اگه وزارت علوم تاييد كنه معتبره ديگه
و البته چنین دانشگاه آزادی هم وجود داره!!!نقل قول:
به هر حال فرق چندانی با هم ندارن !!!:10:
حالا میخواد شبیه هر جائی باشه مگه فرقی می کنه...مهم اون آخرشه که مهر وزارت علوم میخوره روشنقل قول:
اینم از اون حرفا بود دیگه!!!:13:نقل قول:
اعتبار اسمی آره.ولی حقیقت مطلب اینه که یه نفر که توی آزاد درس خونده خیلی بیشتر چیز بلده تا کسی که توی غیرانتفاعی خونده.
شماها فقط بلدین از دانشگاه خودتون دفاع کنین...بی فایده س !!
درسته این بحث آخرش فقط...نقل قول:
منم جوابمو گرفتم!
نمیشه گفت آزاد اصلا معتبر نیست،یا غیرانتفاعی!!بلاخره بستگی داره آزاده کجا باشه یا غیرانتفاعی کجا!به نظر من آزاد تهران خیلی خوبه ولی شهرستان......
چنین ازادی وجود داره ولی غیرانتفاعی ها نود درصدشون اینطورین.نقل قول:
و البته چنین دانشگاه آزادی هم وجود داره!!!
شما میتونی مدرک بخری اصلا.مهم اینه که مهر وزارت علوم روشه.اصلا میتونی مهر وزارت علوم رو جعل کنی!نقل قول:
حالا میخواد شبیه هر جائی باشه مگه فرقی می کنه...مهم اون آخرشه که مهر وزارت علوم میخوره روش
مهر که مهم نیست.کار بلد بودن مهمه.تو یه خونه که کردنش دانشگاه که چیزی نمیشه یاد گرفت.
آقا پیام نور مشهد چی؟ مدرک اون بیشتر می ارزه یا غیرانتفاعی ؟
اول اینکه این خیلی به خود دانشگاه و میزان امتیازاتی که داره بستگی داره مثلا دانشگاهی که از چند دانشکده تشکیل شده از نظر اعتباری از دانشگاهی که از چند مجتمع تشکیل شده بلاتره مثلا مجتمع فنی و مهندسی و یا دانشکده فنی و مهندسی . دانشکده از مجتمع بالاتره! ( البته سطح علمی دانشگاه فقط یک از عواملی هست که تو این امتیاز ها شرکت داره و عوامل دیگه ای هم وجود داره)
و بعدش هم برای دانشگاه غیر انتفاعی ای که فقط یکی دو رشته داره مگه چقدر فضا لازمه؟!
در مورد دو دانشگاه در یک شهر و با شرایط یکسان از نظر رشته دانشگاه آزاد مدرکش از مدرک دانشگاههای غیرانتفاعی سراسری بالاتر نیست ( به هیچ وجه)
سواد به خود دانشجو بستگی داره و نه چیز دیگه...!
همین که یکی دو تا رشته داره تکلیفشو مشخص می کنه!آخه با یکی دو تا رشته میشه دانشگاه گفت بهش؟نقل قول:
و بعدش هم برای دانشگاه غیر انتفاعی ای که فقط یکی دو رشته داره مگه چقدر فضا لازمه؟!
دلیل؟نقل قول:
در مورد دو دانشگاه در یک شهر و با شرایط یکسان از نظر رشته دانشگاه آزاد مدرکش از مدرک دانشگاههای غیرانتفاعی سراسری بالاتر نیست ( به هیچ وجه)
و به طرز تدریس استاد،منبعی که تدریس میشه،خود استاد،جو دانشگاه/اگه این طور بود که شما فرمودید دانشجوهای برق شیخ بهایی اصفهان(غیرانتفاعی) هم سطح بچه های برق شریف میتونستن بشن.چرا نیستن؟نقل قول:
سواد به خود دانشجو بستگی داره و نه چیز دیگه...!
با تشکر
شما مثل اینکه سهامدار دانشگاه آزادی که اینجوری ازش دفاع می کنینقل قول: