اگه هم جهت موها تیغ بزنم مو به صورت ته ریش باقی میمونه.نقل قول:
Printable View
اگه هم جهت موها تیغ بزنم مو به صورت ته ریش باقی میمونه.نقل قول:
سلام دوستان
تاپیک جدید نمیشد بزنم گفتم اینجا بپرسم!!!
میخوام ژیلت Fusion بگیرم موندم پاورشو بگیرم ( باطری دار - 19.500) یا معمولیشو ( 11.500)؟
حالت Vibration چقدر تو اصلاح تاثیر داره؟؟؟
ممنون . . .
سلامنقل قول:
من نظر تخصصی ندارم ولی خودم از پاورش استفاده میکنم که به نظرو خیلی تاثیر داره و باعث لغزندگی روی پوست میشه.
موفق باشی.
ممنون ، الآن دو هفته هستش که پاور رو گرفتم ، خیلی محشره.نقل قول:
من با ماخ3 یه روز درمیون میزدم ، تا ریش هام بلندتر شه و راحت تر بزنه. اگه هر روز میزدم صورتم جوش میزد . مخصوصا زیر گردن.
ولی الآن با پاور هر روز میزنم .
یا حق . . .
[IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-8.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Shahab/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-9.png[/IMG]آقا این فیوژن رو گرفتم! خیلی افتضاحه که!
دو تا تک مو رو هم نمی تونه بزنه:2:
11 تومن ریختیم دور....
اصلن تیز نیست این تیغ 500 تومنی ها بهتر می زنه
با سلاممن با ژیلت 3تیغه موهای پایم را زدم. هیچ مشکلی در ابتدا نبود ولی پس از گذشت چند ساعت جوش های ریز و قرمز زیادی در پایم به وجود اومد که باعث خارش و اذیت من شده است.از aftershave nivea هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.چه محصولی برایم پیشنهاد می کنید؟
دلیلش اینه که ژیلت رو به صورت برعکس روی پوستت کشیدی و پوستت حساس شده و الان دونه میزنهنقل قول:
باید تا میتونی پوستت رو تمیز نگه داری ولاقل روزی یک بار پوستت رو با صابون بشوری و از کرم مرطوب کننده استفاده کنی
بعضی از جوشها تا یک ماه هم میمونن و دلیل موندگاریشون اینه که مو ها زیرشون حلقه میشن و نمیتونن بیرون بیان و باعث ایجاد چرک زیر پوست میشن
نظرتان راجع به استفاده از ژل ضد جوش چیست؟خودم تاکنون از این محصول استفاده نکرده ام ولی تبلیغ آنرا دیده ام.