میخواستم بپرسم برای کارت گرافیک 4850hd حداقل مانیتور چند اینچ لازم است ؟:19:
آخه ازمن Lcd 17 Lg هست . فکر کنم باید مانیتورم عوض کنم درسته؟ :41:
Printable View
میخواستم بپرسم برای کارت گرافیک 4850hd حداقل مانیتور چند اینچ لازم است ؟:19:
آخه ازمن Lcd 17 Lg هست . فکر کنم باید مانیتورم عوض کنم درسته؟ :41:
کوچک بودن مانیتور برای کارت گرافیک مشکل ایجاد نمی کنه اما اگه یک مانیتور بزرگتر بگیرید ، می تونید از بازی ها بیشتر لذت برید.نقل قول:
در مورد دو تا قطعه از دوستان تقاضای کمک دارم
1 - سی پی یو Q6600 افت قیمتشو کرده ؟ و کلا این سی پی یو چطوره ؟ E8500 بهتر نیست؟
2 - در مورد مادر بورد های ASUS P5Q Series با قیمت 200 تومان کدومشون بهتره و چرا؟ بهتر نیست مادر بوردی بردارم که DDR3 باشه؟
ممنون
سلام
1) نظر من اینه که Q6600 افتش رو کرده و بازم چند وقت دیگه افت میکنه ، البته وقتی که E8500 رو مفت میخرن ! شما همون Q6600 بخر تا در آینده پشیمون نشی.
2) به نظر من Asus P5qe رو با قیمت 175 بردار. مادربرد Ddr3 ساپورت به خاطر قیمتهای بالای Ddr3 نمی ارزه.
خیلی ممنون
می خواستم بدونم Asus P5qe چه فرقی با مادر بورد های هم رده و پایین تر خود داره (مثل P5QC , P5E ,P5E3 ,P5E3 Deluxe ,P5Q و P5Q Deluxe و ...) . و تو این رنج قیمت کدوم بهترینه؟
این سوال خیلی مهمه برام . خواهشا کامل جواب بدید .
تفاوت هاشو فهمیدمنقل قول:
حالا بین P5Q Deluxe و P5qe موندم . آیا P5Q Deluxe ارزش پول بیشتر داره.
و یه سوال خیلی مهم دیگه....
دو تا رم ا گیگ با باس 1066 بهتره یا دو تا رم 2 گیگ با باس 800 (Ram Corsair XMS2)
نه . p5qe بسیار عالیه و برای دلوکس خرج نکنید.
رم هم دو تا رم 2 گیگ کروشیال بالستیکس با باس 800 بخرید که 120 تومنه . راحت تا 1066 اورکلاک میشه.
با تشکر از دوستان این سیستم نهایی من شد . اگه اشکاله خاصی داره بگید . مرسی
CPU : INTEl Core2Quad Q6600
MAIN : ASUS P5Q-E
VGA : ATI HD Iceq4 4850
RAM : Crucial Ballitrix (Trace) 2x2GB Dual Channel 800
HARD : Western Digital SATA2 32MB Buffer 500 GB
DVDRW : PIONEER A16FXB / HP 1070
POWER : GREEN GB580b
CASE : GREEN Silent Storm
مثل اینکه هاردی که انتخاب کردم فعلا موجود نیست . هارد خوب دیگه چی هست؟
همه چیز خوبه . هارد وسترن 16 مگ بافر هست . شما میتونی با همون قیمت Samsung F1 500gig 32m Buffer بخرید. اسم رم هم اینه : کروشیال بالستیکس .
ای خدا ....
خیلی جالبه هر جا می رم برا قیمت قطعات یا به هر کی می گم میخوام همچین سیستمی ببندم خیلی تعجب می کنه
و می گه مگه می خوای چی کار کنی با این سیستم و این مشخصات ماله سیستم سروره:18: و از این حرفا و حسابی اعصابم خورد شده.
با وجود اینکه این سیستم خیلی هم بالا و تاپ نیست. فکر کنم اینجا (اصفهان)کسی از این سیستما ور نمی داره.:41: