-
باسلام
هارد خودم ساتا هست هارد یکی که IDE بود گرفتم و در Setup سیستم به این شکل عمل کردم تا درست شد
البته برای هر سیستمی فرق می کنه ولی حدودا شبیه هستند
IDE Configuration
ATA Combination mode/ Disable
Onboard IDE Controler/ Both
Onboard SATA Controler/ Enable
PCI IDE Busmaster /Enable
Boot from network/ OK
بعد از هارد به هارد کردن تغییرات رو از بین ببرید مگر اینکه بخواهید هارد به صورت دائمی رو ی سیستم باشه
موفق باشید
-
من با یکی از دوستام که هارد ساتا داشت خیلی راحت هار به هارد کردم روششم اینجوری بود
کابل سی دی رامو کندم زدم به هارد خودم که ide بود همین بدون اینکه تو تنظیمات setup دست زده باشم
-
ساتا به ساتا که خیلی راحته...! کار روز و شب منه...!
-
ميشه توضيح بدي ساتا به ساتا چطوريه كه مستر و اسليو بودنشم مشخص باشه
-
تو این روش که شما فرمودید نمیشه ایمیجهای dvd را کپی کرد
چرا؟
-
با سلام میشه یه نفر ساتا به ساتا رو توضیح بده یا ساتا به Ide.
-
در صورت امکان یکی از دوستان تنظیمات مربوط به ساتا ساتا را توضیح بده
با تشکر
-
سلام
دوستان اومدم واسه گردگیری این تاپیک
سوال:
من دو تا سیستم دارم که هر دوتاش هاردشون ساتا ست
میخوام هارد به هارد بکنم
لطف کنین کامل توضیح بدین
-
سلام دوستان اسئلتون؟ من دو تا هارد دارم که میخوام بدون در اوردن کابل کامپیوتر از اینها به صورت جداگانه ازشون استفاده کنم. یعنی اینکه یه بار با ویندوز این بیام بالا یه بار با ویندوز اون یکی؟ در ضمن نمیخوام اطلاعات این هارد جدیدم تو هارد قبلیم یا بالعکس دیده شه. یه جورایی میخوام مثل این کنم که: دیدید وقتی دو ویندوز سون و اکس پی رو تو یه هارد نصب میکنید اولش دو تا گزینه میاد که میگه میخواید با کدوم ویندوز بالا بیاید. منم تقریبا یه همچین چیزی واسه هاردم میخوام با این تفاوت که نمیخوام اطلاعات هاردم تو اون یکی دیده شه. ممنون میشم از راهنماییتون
-
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک