اگه ان.85 اومده باشه و قیمتش همین حدود باشه که فوق محشره ولی بعید میدونم زیر 600 باشه
Printable View
اگه ان.85 اومده باشه و قیمتش همین حدود باشه که فوق محشره ولی بعید میدونم زیر 600 باشه
کاملا تایید میشه هم دوربین 5 داره هم سیمبین چیزه باحالیهنقل قول:
N85 که قطعا زیر 600 تومن نیست ( قیمت جهانیشم 600-650 دلاره )...
تو این رنج قیمتی با توجه به امکانات درخواستیت فکر میکنم همون N82 بهترین گزینه باشه... و بعد G810 سامسونگ و بعد اون هم G900 سونی...
نقل قول:نقل قول::31:نه...ولي گوشيه توپيه.....فقط چيپ كم داره...:19:نقل قول:
یونس جان من به یه نتیجه هایی رسیدم :31:
بازی های N-Gage II احتمال 70% با چیب اجرا نمیشن البته بازی های جدیدا :31:
چون فقط گوشی N82 و N95 چیپ داره و احتمالا یه سری بازی مخصوص چیپ میاد ولی بازی واسه اونا ( بدون چیپی ها ) بیشتر میاد :27: ولی احتمال این هم هست که سیاست نوکیا باشه :13:
میاد یه سری بازی N-Gage II میزنه و احتمالا یه مدت اصلا بازی بدون چیپ نمیزنه بعد همه سعی میکنن بزن N82 یا N95 رو بگیرن بعد این سری گوشی ها فروش میره و بعدش هم حتما N-Gage 3 میزنن :31: ( عدد یونانیشو بلد نبودم :14: )
بعد هم یه سری گوشی دیگه :31: :27: عجب پست پر محتوایی
ایول ایمان جان، ترکوندی با این تحلیل خفنت!
نقل قول:
با من از این شوخی ها نکن :31:
جدی پستم پر محتوت بود ؟ :31: :27: :5:
:31:
درسته ولي يادت باشه 93 هم چيپ داره....:20: اين احتمال هم هست كه بازي ها رو به دو صورت عرضه كنه....
يا شايدم مثل بازي هاي PC تنظيمات بدن...مثلا" گرافيك Low براي 81 و High براي 82....كسي چه ميدونه...:46:
ببخشید یه سوال میکنم لطفا مسخرم نکنید :31:
چیپ گرافیکی چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چشم N93 هم چیپ داره ولی من نمیدونم چقدر حساب شده کار کردن که روی 93 هم چیپ گذاشتن گوشی قدیمی
آره اینطوری هم میشه ولی اگه اینطوری بخواد پیش بره به نظر من باید چیپ های خیلی قوی بزنن مثل VGA : 9600 GT یا ... که مثلا روی اون بازی crycis خیلی خوب اجرا میشه ولی مثلا روی VGA : 8600 GT یه اون کیفیت اجرا نمیشه :46::10: