-
BitDefender
و به این دلیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یادمون نره که همه نرم افزارهای انتی ویروس از خودشون تعریف میکنن ولی اول برید به اون لینک بالا و بعد قضاوت کنید
حالا در مورد F-Prot Antivirus .....عزیزان این انتی ویروس ادعا میکنه که 130.000 تا ویروس رو میتونه شناسایی کنه ولی من با 1 ساعت کار کردن روی این نرم افزار پی بردم که خیلی از ویروس ها و تروجان ها رو نمیتونه شناسایی کنه ولی BitDefender اکثرشون رو شناخت
من بعضی از وسروسها و تروجانها رو براتون مینویسم که F-Prot هنوز که هنوزه نمیشناسه و اگر یکی بتونه به من بگه که اشتباه کردم ....خــــــــــیلی خوشحال میشم
Virus & Trojan & Worom
Trojan.SymbOS.Skuller.a
Net-Worm.Win32.DipNet.a
Email-Worm.Win32.Wurmark.b
TrojanDownloader.Win32.Krepper.i
Backdoor.Win32.Singu.o
Backdoor.Win32.Masteseq.u
Trojan.Win32.KillProc.b
Email-Worm.Win32.Kipis.a
فعلا تا اینجا فکر کنم کافی باشه ....این فقط بعضی از ویروسها و تروجان هایی بودند که F-Prot قادر به تشخیص اینها نیست و تازه ادعا میکنه که 130.000 تا ویروس رو میتونه بشناسه ولی انتی ویروس های دیگه مثل BitDefender , Pc-Cillin , McAfee , Kaspersky که ادعا میکنند حدود 100.000 ویروس و تروجان رو شناسایی میکنند .....تونستند که همه این ویروس و تروجانهایی رو که در بالا نوشتم شناسایی کنند
در ضمن این ویروسها و ترجان هایی رو که در بالا نوشتم قدمتشون بیشتر از 1 ماه نیست
موفق باشید
مهران
-
1-Bit Defender
2-Kaspersky
3-PC Cillin
-
فقط bitdefender 8 هم آنتي ويروس هم فايروال هم آنتي اسپم كه هر روز آپ ديت مي شه و سرعتم پايين نمي آره
-
فقط Mcafee
:roll: :roll: :roll: :roll:
-
فقط فقط فقط نورتون نورتون نورتون .اون كساني كه با نورتون سرعته سيستمشون مياد پايين لطفا بي زحمت سيستمشونو بزارن كنار در خونه بلكه اشغالي ببرتش وگرنه كه يك خيراتي بديد شايد كسي بردش
-
Norton هنوز هم طرفدار داره و ما خبر نداشتیم
دوست عزیز نظرت رو قبول ندارم ولی بهش احترام میزارم اینجا میبینی که اکثرا دوستان میان و با دلیل و یا تجربه کاریشون در مورد انتی ویروسها نظر میدن وحالا تو اومدی و پا گذاشتی روی همهشون و بدون دلیل و مدرک هم میگی فقط نورتون
فکر کنم اگر کمی بیشتر انجمن رو دور میزدی اطلاعاتت بالا تر میرفت و صد البته در رفتارت هم تاثیر مثبت میگذاشت
موفق باشی
-
من با حرفهای M.e.h.r.a.n_Swe کاملا موافقم
ما اینهمه حرف زدیم و دلیل آوردیم اونوقت شما ...
-
-
Symantec Antivirus Corporate Edition
ازين استفاده كن تا معني آنتي ويروس رو بفهمي چيه :lol:
-
اقا جان اول احترامت واجب خدمت شما عرض كنم كه من توضيح انتخابم را قبلا عرض كردم در جاهاي ديگر و ديگه هم حوصله تكرار را ندارم بعدشم نورتون ديگه دليل و مدرك نمي خواد كه اونهايي كه حرفه اي هستند خوب مي دونند من چي ميگم.سرعت گير هم نيست البته نه براي كساني كه سيستمشون مال عهد بوقه