ولي برنامه براي كار بايد انلاين باشه ها يعني شما بايد كانكت شي تا انلاين شه
Printable View
ولي برنامه براي كار بايد انلاين باشه ها يعني شما بايد كانكت شي تا انلاين شه
لینک دانلود؟
سلام به نظر من برای ساختن روبوت یاهو بهتره از رویا استفاده کنی چون دیگه نیاز نیست خودتو با زیر ساخت های ارتباطی یاهو درگیر کنی.
من پروژه ی دوره ی کاردانی ام ساخت روبوت یاهو مسنجر بود (با ویژوال بیسیک و بانک اکسس) که می بایست از ساختار ارتباطی یاهو سر در بیارم و بر مبنای اون روبوت رو طراحی کنم
یاهو برای چت دو تا پروتکل داره یکی پروتکل YMSG (پورت 5050) هست که نرم افزار یاهو مسنجر ازش برای تبادل داده با چت سرورش استفاه میکنه که الان جدبدترین ورژن این پروتکل 12 هست.
پروتکل دیگه اش YCHT (پورت 80) هست كه امكانات كمتري داره و براي چت كردن در وب سايت ياهو مورد استفاده قرار ميگيره.
وقتي ياهو مسنجر ميخواد لاگين كنه يه رمزنگاري (الگوريتم md5 با يك سري تغييرات) با سرورش انجام ميده تا يوزر و پسورد آي دي به صورت امن مخابره بشه كه براي ساختن روبوت ياهو حتما بايد از الگوريتم اين رمزنگاري سر در اورد و گرنه ياهو ارتباط رو با كلاينت قطع ميكنه
YMSG پكت هاي زيادي براي انجام كارهاي مختلف داره كه تعداد اين پكت ها بسيار زياد هست ولي ميشه اونا رو تو 5 دسته كلي دسته بندي كرد
1- پكت هاي Login/Logout
2-پكت هاي Buddy List
3-پكت هاي Private Message يا PM
4-پكت هاي Chat Room
5-پكت هاي Conference
خوب اين براي درك كلي ساختار ارتباطي ياهو مسنجر كافي بود باز اگه بيشتر خواستي وارد جزييات بشي بهم ايميل بزن.
از كجا دانلود كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اينجا ميتوني دانلود كني :)
بسيار ممنون هستم . لطفا اگر آموزشي از اون داريد هم بزاريد
سلام.
لینک آموزش ساختن روبات یاهو مسنجر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالشو ببر
سلام آرمان جان. کار خیلی خیلی فوری دارم باهات. اینجا نمیتونستم پیغام خصوصی بدم. این آیدی منه lovelyno1_2_3 لطفا بهم یه پی ام بده کارت دارم خیلی مهمه خیلی خیلی. نمیدونم سر میزنی اینجا یا نه. منتظرتم. مرسی
دوست عزیز کارهایی که یاهو انجام میده و به کارهای زیادی رسیدگی میکنه خیلی خیلی وسیعه !
پس یاهو یه مغز متفکر ساخته که به کارهای یاهو رسیدگی میکنه که بهش میگن ربات یاهو که به تازگی -- شده و خیلی هم نفوذ پذیره !
با ارسال یه چند خط کد رباط به اشتباه پسورد هر ای دی رو که بخوای برات میفرسته !
رباط یاهو=مغذ متفکر که به بعضی از کارهایه یاهو رسیدگی میکنه !:20: