بسیار بسیار عالیه آقا هادی.
سربلند باشی..
Printable View
بسیار بسیار عالیه آقا هادی.
سربلند باشی..
هادی جان چه کردی !!!!!!!!!
خیلی خوشمل شده
فقط کتفها یه کم به عقب کشیده شدن اینطور نیس ؟؟
خیلی عالی شده هادی جان آفرین:18:
واقعا جزییات بدن علی کار شده:40:
یه سئوالی رگهای بدن رو با چه براشی درست کردی میشه بیزحمت از براش و تنظیماتش عکس بگیری آخه من توی zbrush خیلی ضعیف هستم ممنون.:11:
راستی پرستو راست میگه کاراکترات خیلی خطرناک هستند یکزره ملایم تر...... اینطوری خیلی ترسناکه آدم شب خوابش نمیبره.
ممنونم از تمامه دوستان گل
انشالله کارای بعدی بهتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ، و اینم براش و تنظیماتشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقعا کارت حرف نداره هادی جان...در مورد کار با zbrush هم باید بگم خیلی قشنگ رگ ها رو درست کردی مخصوصا توی این عکسی که براسی آرزو جان گذاشتی...خیلی نرم و قشنگ رگها رو در آوردی...واقعا کارت عالیه.
سلام هادی جون شرمنده نتونستم درست و حسابی نظر بدم آخه باید میرفتم جایی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما اشکالات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) رگ های دو تا دست تا خدودی شبیه هم هستن نه کاملا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) سینه نمی دونم چرا غیر طبیعی شده. سینه رو جدا چسبوندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) پشت بازو ها خیلی Flat در اومده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4) زیر بغل این بنده خدا با این که کوهه عضلست ولی استخونیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) مچه دستش رو زیاد روش وقت نذاشتی واسه همین نیست به جاهای دیگش مناسب نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون قسمت سرشونه رو که تو عکس مشخص کردم باید بیشتر Smooth بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7) همیشه اول قلمت رو از منوی Morph (سمت چپ) Switch کن بعد کار کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8) عضلات پشت یه دفعه خالی شدن و روشون کار نکردی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9) کول هم به این بدن زیاد نمیاد و تناسب نداره یه کم باید کوچیک تر بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر ور زدم من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واو
همکار چه کردی ... خیلی خوب شده
فقط یه نکته کوچولو : احساس می کنم قسمت گردن و شونه از قفسه سینه یه جورایی جدا شده
پشت کمرش رو بیشتر پسندیدم ... خوش فرم شده
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی داری میترکونی میری جلو.. داره حسودیم میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سینه اش یه جوری ور اومده... رگ دستش هم بهتر بود تو دو طرف یکی نمیشد..شبیه هم شدن..
ایراد گیر نیاوردم دیگه همینا رو زوری پیدا کردم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا هادی جون تركوندی...
البته بهتر بود مي برديش تو تری دی مكس يا مايا يه كن با متريال ها و رندرش كار ميكردی...
:)