نظرت راجع به این چیه ...با کولینگ نه چندان حرفه ای: :25:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرت راجع به این چیه ...با کولینگ نه چندان حرفه ای: :25:نقل قول:
پایداری؟ با چه ولتاژی؟نقل قول:
این max fsb بود...پایداری؟ خودمون پایدارش میکنیم :31: ولتاژ سی پی یو هم که توی عکس معلومه...ولتاژ دیگه ای منظورته؟ یه سری هم بایوس رو آپدیت کردم قابلیت اورکلاکش کم شد!!!!!:blink: دوباره رفتم سراغ بایوس های دستی دیگه...البته فکر کنم این عکس رو باید توی تاپیک اورکلاک سی پی یو میزاشتم...چون اینجا داریم برای خودمون بحث میکنیم!!نقل قول:
نقل قول:
از چه رمی استفاده میکنی که تو 1150 کار می کنه؟
منظورم ولتاز پل شمالی و ولتازمسیر بود.
دوست عزیز اعدادی که تک و توک و به صورت لحظه ای بهش می رسند ملاک نیست ، ارقامی که سایت های معتبر اورکلاک در مورد یک محصول اعلام می کنند ملاکه.
:41:اگه دقت کرده باشید دوستمون گفت که پایدار بوده. نه لحظه ای!!!نقل قول:
درضمن تستهای یک سایت (مثلا خیلی معتبر) آیه قرآن نیست که نشه روش حرفی زد.
اگه شما دقت کرده باشین ، ایشون فرمودند ، خودمون پایدارش می کنیم. و نگفت که پایداره.نقل قول:
من هم که حرفی نزدم ، فقط ازشون ولتاژ خواستم.
من هم نگفتم که تست های سایت ها آیه ی قرانند ، ولی بین 520 تا 575 مگاهرتز فاصله ی خیلی زیادیه. خیلی از مادربرد های نیرومند تر و گرون تر به این عدد (در یک اورکلاک کاربردی) نمی رسند. در ضمن رم هم باید در ولتاژ 1150به صورت کاملأ پایدار کار کنه . که خودتون بهتر از من می دونید مدل رم هایی که تو ایران موجودند و این قابلیت رو دارند به تعداد انگشت های دست هم نمی رسند.
خیلی جالب گفتی :31:نقل قول:
5 تا خط لود ویندوز ویستا رو رد کردم :31: اینم پایداریش دیگه !!نمی دونی چقدر ور رفتم تا بشه رم نمیگذاشت کولینگ هم خوب نیست ولی اگه میخوای تا 600 هم برات بزارم ولی اگه جایزه ای چیزی :31: میدی تا برم دنبالش...:21: پایداری کامل هم فکر کنم تا 550-560 هم پایدار باشه... اگه برای رم یه فکری بکنم...نقل قول:
آخرش نگفتی که ولتاژ پل شمالی و مسیر و مدل رمت چیه؟نقل قول:
1.32 NORTH BRIDGE و VFSB هم فکر کنم 1.36 بود یا 1.34 مدل رو هم PATRIOT 1066 ELKنقل قول:
اونوقت این یعنی پایداری؟!نقل قول: