واقعا ؟ من فکر کنم 9500 حدود 100 تومن باشه ؟ نه ؟
Printable View
واقعا ؟ من فکر کنم 9500 حدود 100 تومن باشه ؟ نه ؟
خیر. با مارک گینوارد 80 تومان هست
با سلام و تشکر از راهنماییهای دوستان من این قطعات با کدام گارانتی به نظر شما باید بگیرم و از کجای تهران بهتر است تهیه کنم.
با تشکر
با سلام
اگر من این 9500 را با مارک زوتاک که فروش ویژه گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیه کنم با مارک زوتاک خوب است.
با تشکر
سلام. مارک خوبیه. البته تو ایران خوب جا نیفتاده.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز و اهل فن.....
راستش من می خوام یه سیستم پر سرعت داشته باشم....کار من نرم افزار اتوکد و نرم افزارهای مهندسی عمران مثل نرم افزار محاسباتی ETABS هست....من آنچنان اهل بازی نیستم و فقط و فقط فوتبال های کامپیوتری رو دنبال می کنم و بازیهای دیگه رو تقریبا توجهی ندارم مگر اینکه مهمانی بیاد و بخواد بازی دیگه ای بکنه.
به ظاهر کیس هم خیلی اهمیت می دم و دوست دارم یه کیس خوشگل وتپل و کاملا متفاوت با قیمت مناسب داشته باشم
من به Wi-Fiهم نیاز دارم و می خام روی سیستمم یه Wi-Fiهم داشته باشم تا بتونم باهاش گوشیمو به اینترنت وصل کنم...
500 هزار تومان بودجه دارم واین بودجه رو کاملا به کیس اختصاص دادم و در آینده که پول دستم میاد مانیتور کیبورد و موس و اسپیکر و بقیه چیزا رو با راهنمایی شما دوستان عزیزم تهیه می کنم...
می خوام ازتون خواهش کنم که بهترین و بهینه ترین قطعاتی رو که میشه با این بودجه جمع کرد رو با مهارتی که دارید به من پیشنهاد کنید و منو از این دلهره و سر در گمی نجات بدید.....
یک دنیا تشکر...:11::11::11:
main: Intel G43نقل قول:
CPU: E7300
Ram: G.skill 2x2GB 800
VGA: On board
Power: 450W Real (coolermaster-Redmax-Antec) A
Case: سلیقه ای
آیا کار با اتوکد با گرافیک آنبورد انجام پذیره ؟!!:18: حداقل گرافیک برای ایشون فکر کنم 9500 باشه . :11:نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
به نظر من اگه یک کم بودجت رو بیشتر نی خیلی بهتره چون می تونی با کمی پول بیشتر یک سیستم قوی و مناسب تهیه کنی.من این سیستم رو به شما پیشنهاد می دم.
intel core 2 quad 6600 175t
asus p5k_se 105t
ram patriot 2x2 800mhz 80t
nvidia geforce 9600gso 135t
power gp530 green 50t
کیس هم به سلیقه ی خودت . و در مورد wi_fi هم ، اگه از adsl استفاده می کنی ، بهتره که یک مودمی بگیری که از این قابلیت پشتیبانی کنه و با این شرایط ، حتی وقتی که سیستمت خاموشه می تونی از اینترنت استفاده کنی.:46:
کیس رو هم خودت انتخاب کن.
نخیر! اگر بودجه برای خرید کارتهای ورک استیشن کافی نباشه گرافیک آنبورد هم براشون کافیه!نقل قول:
در این مورد قبلا با آرمان مشورت کردم!
و یه چیز دیگه! گرافیک این بردی که من توصیه کردم خیلی قویه و فرق چندانی با 9500 نداره!
یه چیز دیگه داشت یادم میرفت.
برد Intel G43 جزو Recommended های اتوکد هست!