توی سونی اریکسون p990 و نوکیا N95 ظرفیت 8 گیگ جز باریک ترین گوشی ها است.
Printable View
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: !!نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
مزاح فرمودند فکر کنم
شاید هم فعل معکوس بود!!
حالا شما به دل نگيريد...:31:
صاحب تاپيك كو...؟؟ بياد نتيجه گيري كنه ديگه...اينطوري تا فردا ميگن HTC Shift تاره موه...:31:
====================
من با سيستم عامل 6120
بدون سيستم عامل 5310 رو پيشنهاد ميدم...:20:
:16: خب مگه نیست ؟؟؟ :31:نقل قول:
به نظر من هم 5310 از این ها بهتره چون باریک و خوش دسته ولی تنها بدیش اینه که خز شده چون :
قیمت ارزان
صدای خوب
دوربین متوسط ( خوب )
باریک و خوشدست بودن
به این دلایل مردم میخرن :10:
سونی اریکسون w880 هم هست.
درسته. این هم گزینه خیلی خوبیه. اصلا هم خز نیست. امکاناتش هم عالیه.نقل قول:
سونی اریکسون w880 هم هست.
همون طور که گفتم 5310 :
خب و گوشی 6300 هم که میشه گفت یه مدتی هست که اومده ودیگه کسی نمیخره این هم از گزینه ی 2نقل قول:
قیمت ارزان
صدای خوب
دوربین متوسط ( خوب )
باریک و خوشدست بودن
به این دلایل مردم میخرن
w880 هم گوشی خیلی خوب و ظریفی هست ولی جاوا هست
6120 هم گوشی خیلی خوبی هست ولی فکر میکنم خیلی باریک نیست
همونی که خودم گفتم 6500 خیلی خوبه
بسیار باریک و زیباهه
بله 6500 کلاسیک هم خیلی زیبا هست ولی رم نمی خوره در عوض 1 گیگ حافظه داخلی داره دوربین 2 مگاپیکس و فلش واقعا هم زیبا هستنقل قول: