بابا یه کمه دیگه :دی !
خوب نزن حالا. مرسی که نظر دادی
Printable View
بابا یه کمه دیگه :دی !
خوب نزن حالا. مرسی که نظر دادی
چند تا چیزت بالاس:
1) دقت
2) مادلینگ
3) ...
ماشا الله خداییش تو حقته تو یه شرکت گنده کار کنی .
آفرین عادل جون داری خوب پیش می ری......
خیلی خیلی عالی و سریع می سازی آقا عادل.
منتظر ادامشم......
ایول موضیع خوبیه عادل جان . مادلینگ هم تا اینجا عالی بوده .
فقط اگه با ویری رندر میگیری برای خورشید از یه VraySun تنها استفاده کن ... خیلی خوب میشه ...
عالي داري جلو ميري................برو كه پشتتيم.........
خیلی توپ شده:دی
عین خودش شده ایول!
ایول عادل جون
کارت عالیه
از من که خیلی بهتر کار کردی
موفق باشی رفیق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چند تا چیزت بالاس:
1) دقت
2) مادلینگ
3) ...
ماشا الله خداییش تو حقته تو یه شرکت گنده کار کنی .
نوکرتم فرزاد جون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین عادل جون داری خوب پیش می ری......
به به همین که شما نظر میدی واسه ما کافیه.نقل قول:
خیلی خیلی عالی و سریع می سازی آقا عادل.
منتظر ادامشم......
خیلی چاکریم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم علی جون.نقل قول:
ایول موضیع خوبیه عادل جان . مادلینگ هم تا اینجا عالی بوده .
فقط اگه با ویری رندر میگیری برای خورشید از یه VraySun تنها استفاده کن ... خیلی خوب میشه ...
چشم حتما از VRay-Sun استفاده میکنم. بالاخره شما استادی و یه چیزی میدونی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی علی جون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عالي داري جلو ميري................برو كه پشتتيم.........
سلام خواهری جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی توپ شده:دی
عین خودش شده ایول!
مرسی که نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کارای شما که نمیرسه.نقل قول:
ایول عادل جون
کارت عالیه
از من که خیلی بهتر کار کردی
موفق باشی رفیق
مرسی حمید جون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم یه وایر :و این هم یه مقدار دیگه پیشروی : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته رندر هنوز بیکیفیته !کد:http://-------------/files/4a9sq0jqf1mt354v6rda.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]