با تمام احترامی که نسبت به دوستانی که توی این تاپیک پست دادن قائل هستم....لطف کنید اگه مقایسه ای میخواهید انجم بدین در تاپیک مخصوص خودش بنویسید...ممنون
Printable View
با تمام احترامی که نسبت به دوستانی که توی این تاپیک پست دادن قائل هستم....لطف کنید اگه مقایسه ای میخواهید انجم بدین در تاپیک مخصوص خودش بنویسید...ممنون
به نظر من هم Nod 32 از همه سرعتش بیشتره...
از لحاظ شناخت ویروس ها هم از بقیه کم نداره...
فقط محیط برنامه زیاد دلچسب نیست که اصلآ فکر نمیکنم مهم باشه
دوستان من خودم تو این چند سال از همه این آنتی ویروسهایی که اسم بردید استفاده کرده ام ولی بخاطر افت سرعت با مک آفی و نورتون موافق نیستم و خدمت علی آقا هم عرض کنم که بیت دیفندر هم پس از یه مدت آپدیت شدن شماره سریالش رو قبول نمیکنه و در کل با آقا مهدی موافقم یعنی کاسپر اسکای.البته بهتره بدونید که فقط ورژنهای 5.277 یا 5.388 چون ورژن جدیدش پدر کامپیوتر رو در میاره و سیستم فوت میکنه.البته کاسپر اسکای همانطور که می دونید ضد هک هم هستش و اگه کسی بخواد سیستم شما رو هک کنه آی پی طرف رو به شما نشون میده.و در ضمن هر روز حدود 300 کیلو بایت آپدیت لازم داره.
اگر بايد حتما يكي از اين دو تا باشه نورتون بهتره چون:
1. نصب، رجیستر و پاک کردن نورتون راحت تره
2. نورتون آپدیت می شه اما مک آفی اجازه آپدیت به ایران نمی ده
3. مک آفی با این پیغاماش آدمو دیونه می کنه
و....
اما من یک پیشنهاد دیگه دارم که خیلی خوب کار کرده و خودم امتحانش کردم:
AVG Antivirus 7.0 Free Edition
دقت کنید که این نسخه کاملا رایگان است و از خود سایت AVG هم قابل دنلود است. مزایا: (خودم امتحانش کردم)
1. رایگان است و شما می توانید در سایت رجیستر کنید و از آخرین اخبار ویروس ها مطلع شوید
2. سرعت عمل بسیار بالایی دارد و یک اتوپروتکت فعال
3. دیتا بیس ویروس اون کامله
4. به راحتی آپدیت می شه
5. کار با اون برای تازه کارها هم راحته
6. بازم می گم رایگانه! ( مزایای یک نرم افزار که آدم خیالش راحته که کرکی و... نیست بر هیچ کس پوشیده نیست.)
البته باید بگم طبق آخرین آزمایشی که من سراغ دارم بهترین آنتی ویروس دنیا KasperSky شناخته شده.
دوستان سلام به نظر من نه نورتون نه مك آفي چون بر طبق توافق بعضي دوستان مبني بر اينكه مك آفي ما رو تحريم كرده حالا چرا ما بياييم و هي زور بزنيم و ازش استفاده كنيم و نورتون هم به دليل اينكه سرعت رو پايين مي آره :happy:
به نظر من به اين نتيجه بعد از يك ماه رسيدم كه....
ادم تا جايي كه جا داره انتي ويروس نصب نكنه حالا اگر خيلي فوري كاسپر
سلام
به نظرمن نورتون البته Symantec Antivirus Version 10
درسته نورتون سرعت را پايين مي ياره ولي تو ورژن 2006 بهتر شده
اگر واقعآ مي خواهيد از نورتون استفاده كنيد به نظر من از Norton Internet Security Ver 2006 استفاده كنيد كه از ورژنهاي قبليش خيلي بهتر است.
نورتون درسته سرعت سیستم رو میگیره ولی در سیستم های در پیت !!
شما اگه یک سیستم سرحال داشته باشید با حداقل 512 مگابایت رم و یک Cpu فول درست حسابی به نظر من نورتون بهترین انتخاب میتونه باشه (البته 2006).
اصلا نورتون نصب کردن رو سیستهای با رم 256 و Cpu سلرون کار بسیار اشتباهی می باشد !!
این کاسپراسکای هم که همش گیر الکی میده و به همه چیز شکاکه خسته شدم از دست پیغاماش !!
انتخاب دیگری که میتونه انتخاب خوبیهم باشه MAcAfee Enterprise 8 یا 8.5 می باشد که هیچ مشکلی هم در آپدیت کردن نداره و به راحتی آپدیت میشه.
NOD32 هم به نشر من مثل نورتون قوی نیست
موفق باشد
نورتون درسته سرعت سیستم رو میگیره ولی در سیستم های در پیت !!
شما اگه یک سیستم سرحال داشته باشید با حداقل 512 مگابایت رم و یک CPU فول درست حسابی به نظر من نورتون بهترین انتخاب میتونه باشه (البته 2006).
اصلا نورتون نصب کردن رو سیستهای با رم 256 و CPU سلرون کار بسیار اشتباهی می باشد !!
این کاسپراسکای هم که همش گیر الکی میده و به همه چیز شکاکه خسته شدم از دست پیغاماش !!
انتخاب دیگری که میتونه انتخاب خوبیهم باشه MAcAfee Enterprise 8 یا 8.5 می باشد که هیچ مشکلی هم در آپدیت کردن نداره و به راحتی آپدیت میشه.
NOD32 هم به نشر من مثل نورتون قوی نیست
موفق باشد
بازم بحث تكراري اول مرغ بود يا تخم مرغ
اينقدر نظر سنجي آنتي ويروسي ومقايسه كرديم كه فكر نمي كنم شركت ها خودشون اينقدر بحث كرده باشن