نقل قول:
بر طبق قراردادهاي گنو لينوكس ؛ اين سيستم عامل رايگان بوده وليكن تنها هسته اين سيستم عامل رايگان است و اگر كسي حتي يك اديتور ساده تحت لينوكس منتشر كنه ميتونه اون رو به عنوان انحصاري به فروش برسونه ولي بايد كد باز اون رو در اختيار خريدار بگذاره تا خريدار هركاري خواست باهاش بكنه . اين سوراخ اول امنيتي ....
حالا از كجا ميدونيد كه پس از اين همه دعوا بر سر سيستم عامل چند صباحي ديگر مجتمع گنو يك اصلاحيه بزنه و بگه از امروز لينوكس هم پولي شد كي ميتونه حرفي بزنه ؟؟؟اول ميان مبتلايت ميكنن بعد ميگن پولو بده . سياست خوبيه!
گنو هيچ حقي رو لينوكس نداره. چون لينوكس رو گنو نساخته كه براش جوش بزنه. اينم اصلا سوراخ امنيتي حساب نميشه! شما همين الان تو ويندوز ميتونين برنامه بسازين بعد بزارين واسه دانلود يا بفروشينش يا ختي يه برنامه رو فارسي كنين و ... . تعداده ويروسهايي كه برايه لينوكس ساخته شده زياد نيس و جايه نگراني هم نداره چون حتما لينوكس فاير وال و ويروس كش داره.
نقل قول:
بعد از اين شما اين حجم برنامه هاي ويندوز رو فكر ميكنين چقدر طول بكشه تا به لينوكس منتقل بشه؟
تمامه مردم به تمامه برنامه هاي ويندوز احتياج نداره.
نقل قول:
به نظر من سيستم عاملي كه دست هزار نفر باشه اونم به صورت باز امنيت كه نداره هيچي سوراخهاش بيشترم هست حالا هرچي هم بيان و بخوان اصلاح كنن ضد اون باز درست ميشه .
همين الان ويندوزش دسته چند ميليون نفره در ضمن ويندوزم هر چي اصلاح ميكنن از اون ورش با ميزنه بيرون! هنوز يه وينودز نيامده كه بشه گفت اصلا سوراخ نداره. حتي ويندوز كه ورژنه جديدش مياد بجا سوراخ چاله توش پيدا ميشه!
نقل قول:
همچنين از همين حالا ساز مخالف داخلي هم زده شده . به طور مثال در سميناري كه در قم برگزار شد يكي از ! مسوولين طرح ملي گفته بود كه براي دريافت تاريخ درست فارسي موسسه ايراني تاريخ شمسي به آنها اجازه قراردادن تاريخ شمسي آنها را نداده است و همچنين نتوانسته اند سورس تاريخ آينده را از آنها بگيرند!
لينوكس اگه قرار بشه ملي بشه قم كاره اي نيش كه!
نقل قول:
تنها كاري كه آقايون باصرف هزينه اي بالغ بر يك 5 ميليارد تا كنون انجام دادن فارسي سازي يك اديتور ساده و نوشتن يك فونت در لينوكس بوده !
در سي دي نمايشي آنها من چيزي بيش از اين نديدم!
شما شايد چيزي نبينين ولي كسي كه درس ميكنه ميدونه چه كار كرده. فونته تاهوما هم كه در وينودز هس ميشه در لينوكس استفاده كرد.
نقل قول:
خوب شما ميدونيد ما بايد چه خرجي كنيم تا اين لينوكس رو به مردم آموزش بديم.
كدوم خرج؟! كاناله آموزش مياد يه برنامه ميزنه دو تا بروشور ميدن چهار تا كتاب همين ديگه. ميگه شما برايه بياد گرفتن ويندوز چقدر وقت صرف كردي يا چند ميليون پوله كلاس دادي؟! من كه هيچي!
نقل قول:
مردمي كه هنوز ويندوز رو به طور كامل بلد نيست.ويندوزي كه اين قدر كار باهاش راحته.
حالا شما از كجا فهميدي كار با لينوكس سخته؟! لينوكس چيزي مثله ويندوزه. فرق زيادي از نظره كاربردي با ويندوز نداره.
نقل قول:
تازه هيچ نرم افزاري هم نداريم كه براي لينوكس نوشته شده باشه.يا اين كه درايور قطعات سخت افزاري براي لينوكس اصلا نيستن.مثلا همين مودم زولتريكس.
تو ايران اگر ملي شد خوده ايراني ها يه كاري ميكنن. همين الانم بعضي اشكالاته فارسي ويندوز رو ايراني ها درس ميكنن.
خلاصه اينايي كه گفتين همه بهونه اس. زندگي بدونه ويندوزم ممكنه. من نمي دونم چرا مردم اينقدر از تغيير ميترسن!؟ شما اگه بجا ويندوز لينوكس رو كامپيوترت باشه كه چيزي رو از دست نميدي! ميدي؟
مشكلي پيش نمياد. مردم اگر بخوان ميتونن به لينوكسم عادت كنن. :wink: