تاپیک آموزشش تو همین بخش نوکیا بود! با یه سرچ میاد بالا :31:نقل قول:
جا که می خوره ؛ مشکلی هم نخواهد داشت . گوشی هیچ آسیبی نمی بینه :21:
Printable View
تاپیک آموزشش تو همین بخش نوکیا بود! با یه سرچ میاد بالا :31:نقل قول:
جا که می خوره ؛ مشکلی هم نخواهد داشت . گوشی هیچ آسیبی نمی بینه :21:
همونطور كه مجتبي جان گفت هيچ مشكلي واسه گوشي پيش نمياره:27:نقل قول:
اينم تاپيكش تو صفحه اول انجمن......نقل قول:
:10:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=220205
كسي نيست جوابمو بده...نقل قول:
اینا همش الکیه که میگن 10 ساعت و 8 ساعت و 12 ساعت و ...
مگه بعد از اینکه باتری فول شد بازم باتری شارژ میشه ؟؟؟؟!!!!! که اونم حداکثر 2 ساعت طول میکشه .
منظور اینه که باتری کامل شارژ بشه .
که البته درستش اینه که باتری که نو خریداری میشه، نیازی نیست فورا بزارید توی گوشی و بزنید شارژ، باید روی گوشی گذاشت و استفاده کرد تا کاملا خالی بشه. اگه بزاری گوشی خاموش بشه که چه بهتر. بعد در همون حالت خاموش شارژ کنید تا فول بشه .
تا مدتی این کار رو تکرار کنید. بعد دیگه لازم نیست گوشی خاموش بشه. باتری که چند بار ارور داد (Low Battry)، بزنید شارژ .
باتری اصلی هم خیلی کم گیر میاد.
باتری های اصلی نوکیا همشون کد دارن. از روی کدش میشه فهمید اصلیه یا نه .
بغل هولوگرام نوکیا روی باتری و چسبیده بهش، یه قسمت سیاه رنگ وجود داره که اگه با ناخن بخراشید یه کد نوشته. این کد رو به یه شماره (که خودمم دنبالشم) اس ام اس میکنید، جواب میده که اصلیه یا نه .
البته جدیدا باتری های اصلی دیده میشه که به قسمت سیاه رنگ کنار هولوگرام رو ندارن و به جاش کد مستقیما روی هولوگرام نوشته شده.
باتری های اصلی یا باید کلا ژاپنی باشن یا حتما سلول هاشون ژاپنی باشه .باتری های تقلبی اون کدی رو که گفتم اصلا ندارن. البته قسمت سیاه رنگ رو دارن ولی اگه خراش بدید هیچی (کدی) زیرش نیست !!! روی هولوگرامشون هم کد ندارن .
ظاهرا ساخت هولوگرام برای شرکت های فرعی آسونه که به این راحتی جعل میکنن !!
باتری های اصلی رو فقط از نمایندگی های مجاز نوکیا تهیه کنید.
اینایی که توی بازار هست با اینکه روشون نوشته نوکیا و هولوگرام نوکیا هم دارن ولی ...
خودمم همين فكرو مي كردم كه آخه باطري نهايتآ بعد از 2 ساعت كه شارژ بشه ديگه واسه چي تو شارژ بمونه:41:نقل قول:
هنوزم دو دلم نمي دونم چه جوري بايد شارژ اوليه رو انجام داد تو اين اينترنتم كه هر چي سرچ مي زنم چيزي دستگيرم نميشه:19:
سلام به بچه هاي گل P30 :
روش تشخيص اصل بودن باطري نوكيا به پست اول اضافه شد.
نقل قول:نقل قول:بچه ها كارم گيره كسي نيست راهنماييم كنه......به خدا دارم ديونه ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
چیزی که مسلمه باطری بعد اینکه گوشی آلرت Battery Full رو داد دیگه شارژ نمیشه... پس همون 2 ساعت کافیه... من که تا حالا هیچ گوشیی رو 6 ساعت واسه شارژ نذاشتم... مشکلیم پیش نیومده ! زیاد سخت نگیر نگرانم نباش همون به باطری فول رسیدن باطری کافیه...!
ايول پس ميرم ميگيرمو همون 2 ساعت مي زنم شارژ:11:نقل قول: