انجمن متفرقه دوباره کی راه می افته؟نقل قول:
متقرفه در حال تغییرات هست ...
Printable View
انجمن متفرقه دوباره کی راه می افته؟نقل قول:
متقرفه در حال تغییرات هست ...
نقل قول:
در حال انتقال سایت به سرور های جدید هستیم :46:
سلام...نقل قول:
با توجه به اینکه به انجمن مقالات اشاره شده لازم دیدم توضیحاتی رو خدمت دوستان عرض کنم ...
مطمئنا شما به اندازه کافی به محیط پیرامون دقت نمی کنید و شاید هم بی دلیل اظهار نظر می فرمایید.
بنده قبل از اینکه مدیر انجمن مقالات و آموزش ها باشم ، همکار انجمن مقالات بودم و یاد ندارم که اینقدر مقالات اختصاصی گذاشته شده باشه . شما اگه دقت بفرمایید حتی قوانین به این منظور تغییر کرده ، کافیه به انجمن مقالات سر بزنید و تاپیک های مهم شده رو ببینید ، همگی برای اولین بار در پی سی ورلد قرار داده شده اند و از هیچ جایی کپی برداری نشده است و این خودش یه حسن خیلی بزرگ !
مدیریت انجمن مقالات هم فکر نمی کنم هیچگونه مشکلی داشته باشه ، همکار انجمن هم ، مجید عزیز بدون استثنا به تمامی درخواست ها پاسخ میده ، بنابراین اظهار نظر شما از هیچ جنبه ای درست نیست.
موفق باشید.
من مدت زیادی نیست که عضو هستم ولی 2-3 سالی هست که p30 میام .
مثلا تو بخش لپ تاپ که من چرخ می زنم انگیزه ی ملت صفر شده 2 نفرم که میومدن کمک دیگه نمیان .
الان انگیزه ها کم رنگ شده . با اضافه کردن کاربرای فعال و مفید + کمی تجدید نظر در قوانین انجمن ها ( از وقتی انجمن لپ تاپ تغییر کرد قانون عوض شد باید بگم اوضاع اون بخش خیلی بد شده و هنوزم انجمن تو شوک به سر میبره . این چه قانونی هست که هرکی واسه 1 سوال یه تاپیک بزنه و هر روز تاپیک ها بره زیر خاک و باز فردا همون سوال تکراری . می تونین قبل و بعد تغییرات رو مقایسه کنین و ............. البته من واسه ی این حرفام که نمی دونم نقض کدوم قانون هست 10 روز بن شدم... )
خلاصه مطلب :
انگیزه کم شده - مدیرا کم میان ( انجمن متفرقه کجاست مدیرش ؟ چرا نمیاد ؟ و .... ) - سایت هم به 3.7.2 ارتقا کنه خیلی ها جذب میشن که عقلشون تو ...... .
موفق.....
دوست عزیز من نمیفهمم شما از این انجمن شاکی هستین یا خوشتون میادنقل قول:
(بنم نكنيداااااااااااا)
خب اگه انقدر ناراضی هستین دیگه چرا نگران بن شدنتونین؟؟؟؟! واقعا برام جای سوال داره!
نقل قول:
الانش رو نمیگم که در حال تغییرات هست ، چندین هفته گذشته منظورمه
خیلی وقته اینجام با خیلی ها برخورد داشتم و خیلی چیزها دیدم برای همین فعالیتی که شما مد نظرتون هست نداشتم که تاپیکش موجود باشه .
شک نکنید مدیران p30 جزء فوق العاده ترین ها هستند که توی هیچ فرومی نمونه هاشون پیدا نمی شن .
همشون توی قسمتی که فعالیت می کنند تخصص کامل را دارند .
انگشت شمار سوالی هست که توی p30 بی جواب باقی بمونه .
مثل فروم های دیگه نیست که چند تا بچه شده باشن مدیر اون .
به قول داداش Mohammad اکثر مقالاتی که توی p30 هست اولین بار توی پی سی مطرح شده و الان توی اکثر فروم ها بدون منبع گذاشته شده .
موفق باشید.
بله از همین تعریف و تمجید از خود مشخصهنقل قول:
شک نکنید مدیران p30 جزء فوق العاده ترین ها هستند که توی هیچ فرومی نمونه هاشون پیدا نمی شن .
کی میگه ماست من ترشه !
دوست عزیز ایشون همکار هستند نه مدیر که شما میفرمائید از خودشون تعریف کردندنقل قول:
در ضمن سند حرف ایشون خیلی ساده در دست توانمند شماست.....
اسم انجمن های دیگه رو تایپ کنید ....عضو بشید ....فعالیت کنید ....بعد بیاد انجا بگید مدیرا از خودشون تعریف میکنند حق دارند یا نه !
نقل قول:
البته توهين به شما نمي كنم .شما بسيار مدير خوب و با معلوماتي هستيد اما از حال و هواي خود پي سي ميگم
من اومدم يه سوال پرسيدم (سوال ساده)اما هيچك نيست كه جواب بده.(در خواست نرم افزار)
مثلا بعضي از مقاله هايي كه MB_Danger پارسال گذاشته بود الان بقيه كاربرا ميان دوباره مي ذارن .مثلا پارتيشن بندي يا نصب ويندوز در كمتر 5 دقيقه و.......
هرچي تاپيك زده ميشه اموزش هاي به درد نخوري هستند و فقط براي بالا بردن تعداد پست ها هستند.
در مورد اينكه ميگيد كدوم اموزش تخصصي گذاشته شده نمونه هاش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=66069
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=59105
در انجمن فتوشاپ فقط تاپيك رو كه ميبينن يا حالا دانلود مي كنن(خيلي ها دانلود هم نمي كنن)سريع ميان يه پست مي زنن براي تشكر. براي چي؟ زياد شدن پست ها..من نمي دونم چرا دكمه تشكر رو درست كردن
سايتهاي ديگه ميان از نظر كاربرانشون استفاده مي كنن براي بهتر شدن سايت ؛بچه ها ي اينجا هم يه كلمه كه حرف مي زنن پشتش قيد مي كنن كه بنم نكنين