آره . Q6600 بخر.نقل قول:
Printable View
آره . Q6600 بخر.نقل قول:
به نظر من 4600 دو هسته اي 2.4 بگير
من كه دارم ازش راضي ام
قيمتش هم مناسبه
نقل قول:
دیگه خیلی توحینت شدید بود نسبت به E8500 ها !!!
فردا ماماناشون میاد گوشتو میبرن :31:
پس من هم تغییر موضع میدم ،0همون Q6600 را بخر که در آینده نچندان دور میتونی از 4 هسته این سی پی یو بهره کافر را ببری (کاربر گرامی mohammadsaeid1372 مورد خطاب بودند)
تا بخواد بازیهای برپایه 4 هسته ای بیاد cpu های 4 هسته ای خیلی بهتری میاد
الان بهترین انتخاب e8500 میتونه باشه.
حالا این E8500 قیمتش چنده؟
سرعتش 3.16 هست در صورتی q6600 2.44نقل قول:
190=e8500
شما اول باید چیز دیگه ای رو در نظر بگیری . من یه مقاله واست مینویسم که اگه بخونی ضرر نمیکنی !!:نقل قول:
بردهای جدید X58 در راه هستن و قراره آخر سال 2008 بیان ، از این رو همه ی سی پی یو ها خودشون رو با اون هماهنگ میکنند و از E2160 گرفته تا QX9770 از رده خارج میشن ، چون دیگه توسط مادربرد X58 تغذیه نمیشن . از طرف دیگه ، مادربرد ایشون هم از سی پی یوهای جدید پشتیبانی نمیکنه ، پس نمیتونه اونها رو بخره ، در نتیجه باید سیستم رو ارتقا بده .
نتیجه : بله ! سی پی یوهای جدید ساخته میشن ولی نه برای مادربرد ایشون ، بلکه برای x58 !! پس حرف شما کاملا بی اساس میشه !!!:13: اونوقت ایشون چه سی پی یویی بخره که به بردش بخوره ؟!! پس سی پی یوی جدید برای مادربرد ایشون در کار نیست و باید همین الان فکری به حال خودشون بکنن و یه سی پی یوی 4 هسته ای بخرن و آینده نگر باشن !
حرف آخر : Q6600 بخرید و به چیز دیگه ای تو این رنج فکر نکنید !
نظرت چیه ؟! اگه بازم دلیل داری بگو تا من با قاطعیت جواب بدم !:21: چون تو این بحثها کم نمیارم ! :31:
عجب ! حالا ما پول بیشتر داریم چی بخریم ؟! تو اون رنج قیمت E7200 هست که به راحتی E4600 رو تو جیبش میذاره !:21: بحث ما که سر Q6600 چهار هسته ای هست !:18:نقل قول: