ارزش دانلود داره دوستان؟ چون حجمش بالاست دانلود نکردم(دایل آپ):31:
ارزش دانلود داره دوستان؟ چون حجمش بالاست دانلود نکردم(دایل آپ):31:
بازیه خوبیه ..... ولی تو بازی کردن ، خیلی باید حوصله داشته باشی ..... در ضمن طولانی و جذاب هم هست ..... الان من حدود 5-6 ماه هست که بازیش نکردم ...... :دینقل قول:
بستگي به خودت داره..ولي به نظر من ميارزه...چون الان حدود 8-9 ماه هست كه اومده هنوزم جزو 5 بازي پرفروشه...نقل قول:
دوستان دانلود کردم حرف نداشت.فقط اعصاب آدم رو خرد میکنه.خیلی حوصله میخواد بابا!:46:
فقط موقعی که میخوام برم بیرون گوشی ریست میشه!:31:(امان از دست BiNPDA با این کاراش)
دوستان من تا مرحله 5 رفتم بازی خیلی باحالیه قلق داره اومد دستم ولی یهو یه کوسه اومد دستم و قلابم شکست البته 100اکسپی گرفتم ولی اعصابم خورد شد و بازیو پاک کردم ... ( کار خوبی کردم ؟ )
نه...چرا كار خوبي كردي؟ من يه بار يه لاك پشت به چه عظمت رو از دست دادم...خيلي ناراحت شدم...دوباره شروع كردم..يدونه 400 كيلويي گرفتم..نقل قول:
راستش من این بازیو مرداد 87 دانلود کزدم اما تازگی میرم سراغش!الان لول 18 با 105000XP هستم ولی صبرت باید از نوع ایوب باشه! مخصوصا سر 2تا چیز: اولی لاکپشت که باز خوبه و دومی صندوق جواهرات (جفتش کاستاریکا) اینا رو رد کنی به لول 16 برسی shark lure برات باز میشه و میری شکار نهنگای 1000 تا 9000 کیلویی یه روزه لولت میشه 20!
توصیم اینه که بکاپ از بازی یادتون نره!
یعنی با کلاینت 1345 نمیاد؟نقل قول:
شما دانلود كن...نصب ميشه...:19:نقل قول:
لينك مستقيم رپيدشير با ريسوم به پست اول اضافه شد...