خانم كجا بود عزيزم! پسرم! :41::41::41: هر جفتش هم 25 شدم!نقل قول:
يه دختره ديروز اومده بود قيافش مثه احمقا بود 30 شد!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من از صد تا گسسته و ديفرانسيل سخت تره اينا! ههههههههه
Printable View
خانم كجا بود عزيزم! پسرم! :41::41::41: هر جفتش هم 25 شدم!نقل قول:
يه دختره ديروز اومده بود قيافش مثه احمقا بود 30 شد!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من از صد تا گسسته و ديفرانسيل سخت تره اينا! ههههههههه
نه بابا انقدر سختش نکن!نقل قول:
من یادمه آموزشگاهی که بودم همه بار سوم چهارمشون بود میومدن امتحان میدادن (منظورم اینه همه دختر و خانم بودن! :دی) بعد من الکی الکی شدم 30. سرهنگه که برگه ها رو تصحیح میکرد وقتی نمره منو دید شاخ دراورد! گفت آفرین شما اولین نفری هستی که توی این چند ماهه نمره کامل میگیری!!!!!!!!!!!!!:18:
حالا جالبه شبش ساعت 2 بود تا 3 صبح همینجوری واسه خنده یکم کتابو نگاه کردم و صبح ساعت 7 بیدار شدم واسه امتحان!!
حالا اینجاشو گوش کن، نصف دخترای کلاس برای بار nام افتادن و با گریه از آموزشگاه میومدن بیرون!!:27:
سلام دوستان در این سایت هر چی از سوالات که امتحان دادم را برای شما میزارم (البته تا اونجا که یادمه سعی میکنم)
سوال اول: اولین گام در روشن کردن ماشین چیست؟
جواب :پا گذاشتن بر روی کلاچ
سوال2:برای ترمز کردن از کدام قسمت پا باید استفاده کرد؟
1:انگشتان پا
2:سینه پا
3:پنجه پا
4: کف پا
جواب گزینه 3
بقیه اش در اولین فرصت میذارم
اقا ما هم دوشنبه امتحان ميديم حالا ببينيم چي ميشه!
سلام خوبيد ؟ من تمام سوالايي كه امتحان دادم تقريبا بلدم به قول بچه ها بيشتر گيرشون روي تابوهاست + رنگ ها
مژده مژده
قابل توجه همه دوستان و داوطلبان دریافت گواهینامه و آموزشگاه های رانندگی
سلام
برای اینکه بتونید قبل از آزمون اصلی تون بارها و بارها آزمون آئین نامه بدید و خودتون رو محک بزنید می تونید از سایت زیر استفاده کنید:
http://azmoon.pars-network.ir/index.php?test_id=4
فقط کافیه اول ثبت نام کنید و مشخصات درخواستی رو به عنوان داوطلب وارد کنید و آزمون خودتون رو شروع کنید.
در انتهای آزمون هم می تویند کارنامه خودتون رو مشاهده کنید.
اگر هر کار یا سئوالی در مورد راه اندازی سایت آزمون بصورت لوکال و یا بر روی وب داشتید می تونید با شماره 09123616712 تماس بگیرید.
موفق باشید.
من همین الآن از آمتحان آیین نامه برگشتم رد شدم اومدم نمونه سوالارو توی نت پیدا کنم که این صفحه رو پیدا کردم
سوالاتش راحته ولی نامردا می پیچونن سوالارو
باید حسابی حواست باشه مثلا یه تابلو داده برای عبور دوچرخه سوار و تستاش این بود1. عبور دوچرخه سوار 2.عبور دوچرخه سوار ممنوع3. عبور دوچرخه ممنوع 4.موارد 2و3
این به نظر شما چیه؟
من زدم عبور دوچرخه سوار ممنوع
8 تا اشتباه داشتم
دوباره باید برم اه اه
سلام راستش من تازه عضو شدم و نميدونم كه چطور بايد در بحث ها شركت كنم اگه ميشه راهنماييم كنين. مرسي از مطالب خوبتون
دوست من ورودتون رو به فروم پی سی ورلد تبریک میگمنقل قول:
انجمن ها بر اساس موضوع تقسیم شدن.می تونین یه نگاه اجمالی بندازین و بر اساس علائقی که دارین توی مباحث شرکت کنین سوالات بیشتر و یا آشنایی بیشتر با فروم
به این قسمت بریدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=119
نمونه سئوالات رانندگی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]