-
با چند تا از بچه هاي برق تهران مركزي قبل از اينكه تصميمي بگيري صحبت كن ... خيلي مهمه....همچنين اگه اين رشته علوم كامپيوتر شهيد بهشتي سال گذشته هم بوده، از بچه هاي اونجا هم بپرسي خوبه كه حداقل ببيني براي ادامه تحصيل مي توني مهندسي كامپيوتر رو راحت ادامه بدي يا نه؟؟/و يا درساش چطوري هستند/؟؟؟در هر حال بنظر من هر دوش خوبه....ولي انتخاب سختي داري...انشا ا... موفق باشي..
-
سلام شما با اين وضغيت زبان چه جوري دانشگاه قبول شدي ؟؟ Computer Science
رشته كامپيوتر در هر گرايشي كه بري اول بايد رياضي خوبي بلد باشي مخصوصا علوم كامپيوتر دوم زبان اينگليسي تخصصي سوم براي موفقيت در اين رشته هر چندوقت بايد اطلاعاتت به روز باشه .در واقع رشته كامپيوتر ادغام رياضي و تجزيه و تحليل اون در كامپيوتر هست .
ولي رشته برق بيشتر بايد رياضي خيلي قوي داشته باشي و بيشتر با محاسبات سروكار داري.
موفق باشي
-
-
مرسي از تمامي جواباتون فكر كنم همون علوم رو برم كنارش هم كارگاهها و آزمايشگاهها نرم افزارو بگيرم كه واسه فوق راحت تغيير رشته بدم در ضمن elhameli جان زياد اهل زبان نيستم فقط يه 5 سال قبل تا حد تافل خوندم و ديگه بيخيال شدم ولي به گمونم اونقدر حاليم باشه كه بدونم علم به انگليسي science ميشه الانم حاضرم سر هر چي كه دارم يه مسابقه زبان با شما بدم درصد زبان ازادم هم 100 شد.سراسري رو هم به خاطر سوالات قشنگش 78 زدم.از راهنماييتون هم واقعا ممنونم تو اين چند روز دنبال يه همچين تعريفي واسه علوم بودم هر جا گشتم نوشته بودن علوم كامپيوتر پلي است بين رياضي و كامپيوتر
-
برق هرچی باشه برقه تازه مهندس میشی آخرش.تازه مثل اونم جواد نشده!!!!!
-
ببين دوست من. بگذار يك نكتهاي رو الان كه اول راهي بهت بگم. اين روزها، ديگه واقعاً تفاوت خاصي بين آزاد و سراسري وجود نداره. چيزي كه الان مهمه، سواده. توي شركتي كه كار ميكنم، يه بابايي هست كه دانشجوي كارداني كامپيوتر رودهنه. 10 تا هم مهندس كامپيوتر داريم كه 6 تاشون از سراسري هاي تهرانن، بقيشون هم شهرستان. يه پروژه خفن برنامه نويسي دادهان به شركت ما، كه عملاً اون دانشجوي كاردانيه سرپرست همه اين 10 نفره. و داره بابتش 500 ميليون هم دستمزد ميگيره. پس اگه معيارت به خاطر انتخاب رشتهاست، بايد بگم ديگه مگه جاهاي خيلي خاص، تفاوت اونجوري وجود نداره.
علوم كامپيوتر زياد رشته در و پيكر داري نيست، بيشتر هم تو مايههاي علوم پايه است. بايد رياضيات قوي و خصوصاً رياضيات گسسته قوياي داشته باشي. در ضمن اينم بدون كه تو دانشگاههاي تهران، شهيد بهشتي دانشكده فنيش ضعيفتر از جاهاي ديگه هست، خيال نكن آش دهن سوزيه. رشته كامپيوتر هم كلاً آيندهاش تقريباً اشباع شده. الان از همه جا مهندس كامپيوتر داره بيرون مياد. بايد خيلي قوي باشي كه رو هوا بزننت.
برق رشته بسيار قوي، آينده دار، وسيع و در عين حال سختيه.هر درسش رو كه حساب كني خودش واسه يك ترم بسه! آزاد هم سطحش الان بد نيست. نه كه بگم عاليه،به هر حال آزاده ،ولي ناراضي بين بچههاش كم وجود داره.
من خودم الان دانشجوي فوق عمرانم، كار هم ميكنم. اينا چيزايي بود كه من از همكارام و دور و بريام ديدم. حالا انتخابش با خودت.
موفق باشي.
-
سلام
دوستان من الان دانشگاه ازاد برق ثبت نام کردم . حالا اگر توی تکمیل ظرفیت دانشگاه ملی قبول بشم. باید از دانشگاه ازاد انصراف بدم وقتی این کار رو کردم باید هزینه بود چهار سال رو بدم یا نه ؟
حالا برق -الکترونیک بهتر یا فیزیک شبانه .