روش اضافه کردنش کمی پیچیده است.نقل قول:
به هر حال سعی می کنم آموزشش رو بنویسم.
سلامنقل قول:
چک می کنم در صورتی که ایراد داشت درستش می کنم.
ممنون
روش اضافه کردنش کمی پیچیده است.نقل قول:
به هر حال سعی می کنم آموزشش رو بنویسم.
سلامنقل قول:
چک می کنم در صورتی که ایراد داشت درستش می کنم.
ممنون
سلام
اقا حجم اين درايورا خيلي زيادن (80 مگ) ! دانلودشون خيلي طول ميكشه. نميشه از درايوراي قديميتر (پارسال!) استفاده كرد؟
من دل ووسترو 1510 دارم گرافيكشم GeForce8400
ويندوز ويستا يولتيميت.
در ضمن اين درايورا در انواع ويندوز ويستا Home Basic, Ultimate, كاركردشون يكيه يا نه؟
با تشكر
سلام
پست اول بروز شد و شما با فایل ها می تونید آخرین نسخه درایورهای Nvidia یعنی 180.43 رو نصب کنید.
دوست عزیز اگه قراره از درایورهای پارسال استفاده کنید نیازی به آپدیت ندارید! یا نهایتا به راحتی از سایت سازنده لپ تاپ درایورتون رو دانلود کنید.نقل قول:
مطالب شما ناقص است و این فایل mod شده فقط بر روی بعضی از ورژن ها کار میکنه ...
فایل های inf بر اساس جدیدترین نسخه درایور های NVIDIA (یعنی 180.43) تهیه شده اند.نقل قول:
سلام
یه لپ تاپ Hp DV 5 1040 خریدم , ویندوز XP رو روش نصب کردم , برای نصب کارت گرافیک تاپیک شما را خواندم , ولی موقع نصب driver خطا میده که یک فایل DLL زا پیدا نمی کند , آدرس فایل مربوط به vista را دادم , نصب میشه ولی بعد از restart کارت گرافیک رو نمی شناسه .
در ضمن مدل گرافیک هم Geforce 9200 است .
سلامنقل قول:
برای Geforce 8600M GT
ورژن180.43 هنوز نیومده!
کدوم ورژنو دانلود کنم؟...178.24؟
این فایلها (یعنی 180.43) برای نسخه های قدیمی تر هم قابل استفاده هست؟ مثلا 178.24 ؟نقل قول:
مطمئن هستید نسخه صحیح رو دانلود می کنید؟نقل قول:
برای ویندوز XP باید نسخه 180.43 مخصوص ویندوز XP 32-bit رو دانلود کنید و از فایل مربوط به ویندوز XP استفاده کنید.
توی فایل inf اطلاعات مربوط به Geforce 8600M GT هست، اگه این نسخه درایور بتونه از G84M پشتیبانی کنه مشکلی برای نصبش نیست.نقل قول:
من فکر می کنم به راحتی نصب بشه.
اقای استریم خیلی ممنون از راهنماییتون... الآن ورژن جدیدتر درایور انویدیا در سایت هست.. لطفا اون رو هم یه حالی بهش بدید.. مرسی
[quote=Stream;3222254]مطمئن هستید نسخه صحیح رو دانلود می کنید؟
برای ویندوز XP باید نسخه 180.43 مخصوص ویندوز XP 32-bit رو دانلود کنید و از فایل مربوط به ویندوز XP استفاده کنید.
آقا من لینک دانلود درایور رو از طریق ایمیلی که به اچ پی زدم و اونها جواب دادند دانلود کردم . لینک اونها 178.24 بود