راستی اگر میخواید سیستمون خیلی ساده و راحت باشه میتونید از web site baker استفاده کنیدد...
راستی اگر میخواید سیستمون خیلی ساده و راحت باشه میتونید از web site baker استفاده کنیدد...
سلام
بله با FTP کانکت میشم ! البته با FTP مشکل حجم رو ندارم و مشکل من اینه که من فایل هایی رو که Drag و آپلودشون تموم شد نمیتونستم ببینم ! مشکل از چیه ؟ اصلا انگار فایلی آپلود نشده ؟ راجع به اون web site baker میشه توضیح بدید ؟
راستی میخواستم بدونم این سایت از چه سیستمی استفاده کرده ؟
و اون عکس های متحرک که فلش نیستند پس چیند ؟
کد:http://www.mfi.ir/site/
نقل قول:
1- هاستتون پوشه مخصوص اف تی پی نداره ؟ چون معمولا فایلهایی که با اف تی پی اپلود میشن توی پوشه اف تی پی میرن و بعد باید منتقلشون کرد ..
2- وب سایت بیکر هم سیستم مدیریتمحتوا هست که کار باهاش اسونه ..
اگر برای یادگیری میخواید بد نیست ..
اما اگر سیستم مورد نظرتون رو انتخاب کردید (جوملا ) که انتخاب بسیار خوبی هست و اگر قصد ادامه کار جدیتون رو با همون جوملا دارید بهتره که از همون استفاده کنید تا باهاش اشنا بشید ..
3- این سایت هم از جوملا ورژن 1.5 استفاده میکنه .. اون تصاویر هم با جاوا اسکریپت درست شدند...
یعنی من میتونم با جوملا یک چیزی عین اون درست کنم ؟ اسکریپت ها اسونن ؟ نه والا من جایی پیاد نکدم حالا دوبراه تست میکنم خبر میدم !
ممنون ..
نقل قول:
بله میشه
مطمئنم که با جوملا 1.5 ساخته ...
جوملا تواناییش رو داره یا اگر یه چیز خاصی بخواید میتونید با استفاده از اضافاتش بهش اضاف کنید ..
+
یک قالب خوب که توانایی اجرای همه امکانات رو داشته باشه ..
سلام
ببخشی من اصلا نتونستم آپلود کنم ! تویCuteFTP 8 Professional تا 100 درصد میره و دوباره از اول شروع میشه و هیچ فایلی نمیمونه ! کنترل پنل هاست هم که اون حجم رو ساپورت نمی کنه !
نقل قول:
اگر فابلیت زیپ و یا رار دداره میتونید اونو زیپ کنید به مثلا چند قسمت کوچیک تر بعد تک تک اپلود کنید و قسمت اول رو از حالت زیپ خارج کنید تا همش باز بشه ...
امتحان میکنم و خبرشو میدم ...
سلام
ببخشید من رفتم فایل ها رو که اول اکسترکت کردم دوبراه زیپ کردم در بسته های کوچیک تر ! بعد که 4 تا شدند اپلود کردم ولی هنگامی که تو هاست میزنم انزیپ کنه خیلی وقت میبره ! البته تا حالا ندیدم که انزیپ کامل بشه !
باید با فرمت zip آپلود کنید . اگه اکسترکت نمیشه ، 90 درصد احتمال میدم با فرمت rar آپلود میکنید.