قسمت اولش که به همه چی شباهت داشت به جز طنز!
امسال ناجور به معتادان گیر دادند قبلا با احتیاط در موردشون حرف می زدند و از عملیاتشون چیز چندانی نشون نمیدادند!
من فقط با حموم رفتنش حال کردم!
من هم با دختر خیلی حال کردم دختر نمک داری هست!:27:نقل قول:
Printable View
قسمت اولش که به همه چی شباهت داشت به جز طنز!
امسال ناجور به معتادان گیر دادند قبلا با احتیاط در موردشون حرف می زدند و از عملیاتشون چیز چندانی نشون نمیدادند!
من فقط با حموم رفتنش حال کردم!
من هم با دختر خیلی حال کردم دختر نمک داری هست!:27:نقل قول:
قسمت اول همه سريالاي امروز زياد باحال نبود! فكر كنم بعد از معرفي بهرام در ترانه مادري نوبت اين دخترس تا معروف شه! :31:نقل قول:
با سلام ...
به نظر من امسال رضا عطاران با شروع کار گل کاشته ...
قسمت اول جذاب بود و پر از کنایه و ... اینطوری اگه پیش بره من فکر کنم یا یه فیلم پر از سانسور ببینیم یا پر از کنایه و مسخره کردن که باعث خنده ما بشه . امیدوارم دومی باشه .
همه چی خوب بود در قسمت اول . مطمئنم سریال خوبی از آب در میاد . حداقل بهترین سریال تو ماه رمضان مثل همیشه مال شبکه 3 هست .
همه ي شما با اين طنز مخالفت كردين به جز يكي دو نفر ولي اگه سريال خوبي نشد
حالا ببنيد
کارهای عطاران همیشه عالی بوده
بزنگاه هم همینطور خواهد بود
ولی خودمونیم امشب یه نگاهی به انتخاب بازیگر ها داشته باشین
هر چی ادمه
کجه کوجه یه وریه منگه چوله شفته قره قوز رو دوروبره خودش جمع کرده وسریال رو ساخته
کسی با طنز مخالفت نکرد و من هم فکر میکنم موفق بشه.نقل قول:
تو این سریال عجیب به همه گیر داده نمیدونم چطور گذاشتند پخش بشه از شوخی با مرده گرفته تا روزه خون!
طنز عطاران رو دوست دارم، نگاهش به سنت های غلط واقعا عالیه! دیشب مراسم کفن ودفن رو دیدید! کی می تونه ادعا کنه که در جامعه ما یه همچین چیز های وجود نداره!
امسال هم که به مجموعه خواص آدمهای بیکارش اعتیاد رو هم اضافه کرده!
شخصیتهای عطاران دقیقاً آینهء عامه مردمند! شعار میدند وخودشون به حرفهاشون هیچ اعتقادی ندارند!
در ضمن با سبیل دختر ترشیدهء لولایی هم کیف کردم! :31:
كارهاي عطاران هميشه اين طوريه حالا يه سري خوششون مياد يه سري نه
اتفاقا همینا باعث میشن بامزه تر بشه!:31::31:نقل قول:
یه سوال!
تکرارش کِی هست؟؟؟!
کارهایی که عطاران کارگردانی کرده تا حالا که عالی بوده
نمیشه با دیدن 1 قسمت بگیم که خوب نبوده شک نکنید از قسمت های بعدی بهتر خواهد شد
این دختر کوچولو ه هم خیلی با نمکِ