-
شک نکنید که HP از همشون بهتره در ضمن فروش بیشتر ملاک بهتری نیست و کی گفته Dell پر فروش ترینه یه زمونی بوده ولی حالا دیگه داره هر سال با افول روبرو میشه و از لحاظ کیفی در سطح رقبا نیست ودر امریکا وایو پر طرفدارترینه و 4 برند پر فروش در دنیا متعلق به اچ پی سونی اسوس و بعد از اینا توشیبا حالا شما دل را چه جوری اول می دونید برین و کمی اپدیت شین
-
اقبال عزیز
من از چندماه پیش که سایت دل مدل studio را معرفی کرد چشمم گرفت.
قبلش قصد خرید
dell xps 1530
داشتم ولی وقتی این مدل اومد توی سایت
notebookreview.com
که یه سایت معتبر و معروف نقد وبررسی نوتبوک هست خوندم که این مدل زیبایی xps , و کارایی سایر مدل های دل را داره و از لحاظ قیمتی هم خیلی مقرون به صرفه است.
وقتی هم به بازار عرضه شد توی همین سایت خیلی سریع رتبه اول را گرفت.
از اون روز خیلی منتظر بودم توی ایران بیاد تا سریع بخرم تا اینکه زیگورت مدل 1535را معرفی کرد
اول گیج شدم که این همون مدل استدیو هست یا نه ولی وقتی با شرکت تماس گرفتم گفتند همونه
توی سایت دل بالاترین کانفیگ این مدل 1200دلاره یعنی چیزی حدود 1ملیون 100هزار به پول ایران که البته طبق روندی که قبلا توی قیمت گذاری بوده تا برسه به دست مشتری میشه حدود 1ملیون و 400 تا 1ملیون 600هزارتومان
البته این مدلی که روی سایت زیگوراته از نظر سی پی یو یه مقدار ضعیفه چون 2مگ کشه
منم موندم همینو بخرم یا صبر کنم مدل جدید تر بیاد
در مورد سونی بگم یه مقدار گرونه، لپ تاپای دل نسبت به کانفیگشون قیمت خیلی مناسبی دارند تنها مشکلشون این بود که از نظر ظاهری چنگی به دل نمی زدند که با ارائه مدل های ایکس پی اس و استدیو این مشکل هم حل شد.
اگه دل استدیو خریدی یه خبری هم به من بده
موفق باشید
-
الان که داشتم وبگردی میکردم یه مدل پیشرفته تر از دل استودیو پیدا کردم
کد:
http://www.parslaptop.com/product_info.php?cPath=3_33&products_id=254&osCsid=l1l72smfacrhi6m4serapitil0
کانفیگ نسبتا خوبی داره