سلام
نقل قول:
User و Pass هم ساخته ام و در کامپیوتر سرور زمانی که از "." و "LocalHost" و نام کامپیوتر "MBM-PC" استفاده می کنم مشکلی برای اتصال ندارم اما زمانی که Ip سرور را وارد می کنم با این خطا مواجه می شوم
پس در خود سرور تا قبل از وارد کردن IP مشکلی وجود ندارد ولی در خود سرور با خود IP اش کار نمی کند؟
بعد از نقطه یا localhost که دیگر چیزی نمینوشتید؟ مثلاً MBM-PC\SQLEXPRESS ؟
باید کمی فرصت دهید تا یک بررسی انجام دهم و بعد جواب دهم...
=====
نقل قول:
ایا منظور شما این است که با نصب نسخه Express هم می توان برنامه را شبکه کرد
بله این امکان وجود دارد ولی سه تنظیم را بهتر است انجام دهید...
1) انجام اجباری دستورات پست 6 همین تاپیک وجود. (باید تغییرات را به جای Database Engine روی sqlexpress اعمال کنید)
2) مطمئن شوید سرویس اصلی express به صورت خودکار با ویندوز بارگذاری شود .(StartupType->Automatic)
3) احتمالاً برای ساخت لوگین باید تنظیم رجیستری زیر را هم انجام دهید.
forum.p30world.com/showthread.php?p=2900782#post2900782
و خیلی راحت هم میتوانید با خود برنامه نصبش کنید ولی طبیعتاً برای کارهای سنگین استفاده از نسخه های قدرتمند دیگر sqlserver مناسب تر است.
=====
نقل قول:
مگر نسخه Express همان نیست که همراه خود VS وجود دارد؟
بله، نسخه رایگانی که همراه vs هم نصب میشود و خودتان هم میتوانید نصبش کنید.
=====
نقل قول:
چگونه باید دیتابیس را به آن Attach کرد؟ چون جایی برای Attach کردن وجود ندارد؟
این نسخه شامل حداقل اجزای sqlserver است (همانطور که در پست 12 هم توضیح دادم)
در ذات sqlserver برنامه خدماتی ویرایش (بجز یک برنامه خط فرمانی و کنسولی) ندارد.
برنامه هایی مثل SSMS هم صرفاً یک ابزار کمکی هستند و وجودشان حیاتی نیست و اغلب اعمال SSMS با کد نویسی هم قابل انجام است.
همانطور که احتمالاً تاپیک قدیمی زیر را دیده اید، میتوانید ساخت user و pass و attach را با کد هم انجام دهید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=2815469#post2815469
یا میتوانید با برنامه خط فرمانی sqlcmd اینکار را انجام دهید و یا همان نسخه رایگان SSMS را نصب کنید.
=====
نقل قول:
عنی فقط نصب SqlServer Mangement برای شبکه کردن نرم افزار کافی است؟
SSMS فقط یک ابزار کمکی است و میتوانید کار تنظیم و کنترلر sqlserver را راحت تر و سریعتر کند و خودش به ذات کاری نمیکند و بود و نبودش برای sqlserver فرقی ندارد.
=====
نقل قول:
من قبلا با VS2005 و SqlServer2005 کار می کردم و حالا روی کامپیوتر خودم Vs2008 و SqlServer2008 نصب کردم و برنامه ای را که قبلا ساخته بودم حالا با VS2008 و SqlServer2008 کار می کنم و در کامپیوتر خودم مشکلی ندارم اما وقتی این دیتا بیس را روی کامپیوتر دیگری می برم و می خواهم به SqlServer2005 ، Attach کنم با این خطا مواجه می شوم:
یک سوال! شما دقیقاً همین خطا را در تاپیک زیر هم داشتید، آیا مشکل خطا با مثال دومی که داده بودم رفع شد؟
forum.p30world.com/showthread.php?p=3084153#post3084153
=====
نقل قول:
من که برنامه را با 2008 می نویسم (VS و SqlServer) ، زمانی که روی سیستم دیگر می برم که روی آن قبلا لوازم مربوط به 2005 نصب شده بود، آیا لازم است کامپوننت و ... دیگری نصب شود یا با همان ابزار قبلی برای اجرا مشکلی ندارد؟
VS2008 میتوانید تحت framework2 هم کامپایل داشته باشد.
اگر شما از ابزارآلات و کلاسس های جدید framework3 استفاده نکرده اید و یا میتوانید نکنید تنظیمات کامپایل را روی نسخه 2 قرار دهید... (تاپیک تصوری جناب batman)
forum.p30world.com/showthread.php?t=269270
اگر پروژه تان تحت نسخه 2 کنید و reference های اضافه را حذف کنید، خروجی کامپایل VS2008 مانند VS2005 خواهد بود.
در خصوص sqlserver هم در حالت عادی و اگر تنظیمات را تغییر نداده باشید، خود VS2008 برای کار داخلی و ساخت دیتابیس جدید از sqlserver2005express استفاده میکند و کاری به نسخه های دیگر sqlserver نصب شده روی سیستم شما ندارد، پس مشکلی وجود نخواهد داشت.
ولی اگر خودتان صراحتاً دیتابیسی با sqlserver2008 بسازید باید level ان را روی 2005 بگذارید تا در سیستم های قدیمی تر هم کار کند، که توضیح بیشتر در این مورد باشد برای زمانی که جواب سوال قبلی ام را دادید.
=====
موفق باشید.