به نظرم پاور بالاتري رو بايد انتخاب كنينقل قول:
بعد اگه يه كن صبر داشته باشي با چيپ P45 مادربورد هاي ارزونتر ASUS وارد بازار ميشن كه از اين مادربورد انتخابي سرتره
Printable View
به نظرم پاور بالاتري رو بايد انتخاب كنينقل قول:
بعد اگه يه كن صبر داشته باشي با چيپ P45 مادربورد هاي ارزونتر ASUS وارد بازار ميشن كه از اين مادربورد انتخابي سرتره
سی پی یو مناسبه اگه بتونی E8500 بگیری هم بد نیست!نقل قول:
کارت گرافیک و رم هم خوبن ولی قیمت رم بای حدود 50 دربیاد! دی وی دی رایتر اگه مدل 216 منظورته 34 تومن هستش و جنس بدی نیست لایتون lh 20a1s هم خوبه 32 تومنه ولی خودم بهت اچ پی رو توصیه می کنم 1070i بخر که تمام مشخصاتش(خواندن و رایت کردن) مثل اون دو تاست ولی لایت اسکریب و قدرت خوندن دولایه ها رو هم داره.و ساتا هم هست و گارانتیش هم معتبره.هاردت مناسبه(البته با کارایی و استفادت هم بستگی داره)فکر می کنم پاور رو 580 بگیری بهتر مطمئن تره.مدل کیست چیه؟اسم مانیتورت رو زیاد شنیدم ولی ازش اطلاعات دقیق ندارم:13:مادربردت که مشخصات خوبی داره و برای این قطعات مناسبه
ولی اگه بتونی چیپ 45 بگیری بهتره باید بیشتر خرج کنی P5K/EPU رو هم می تونی حدود 120 بخری که در مورد اسلاتهای PCI E 16x(کراس فایر) و بعضی دیگه از ویزگی ها از این مدل سرتره
ولی درکل با این بودجه سیستم خوبیه البته به نظر من .برای بازی مشکلی نداری باهاش رو قیمتها بیشتر پرس و جو کن
:11:
گرفتن E8500 با توجه به قيمت و 4 هسته اي بودن Q6600 به صرفه نيست دوست مننقل قول:
این مادر بردها کی وارد بازار میشن؟نقل قول:
ممنون از این که جوابمو دادین , من خودم مادر برد p5k epu مد نظرم بود ولی پروفسور مسعود این مادر برد رو پیشنهاد دادن , گفتن که p5k اسلات گرافیکش pci e 1 هستش که برای این گرافیک مناسب نیستنقل قول:
من چی کار کنم کدوم مادر برد رو انتخاب کنم؟ یا اگه گزینه مناسبتری هست معرفی کنید (تا سقف 130)
به نظر شما ارزش داره یه کم بودجمو افزایش بدم p5q بگیرم؟
وارد شدند فقط مسئله روی قیمت هست ! البته قیمتشون هم به نظر من مناسبه ! مثلا مدل های P5q-e و P5q ... با قیمت های 150 و حدود 200 ...نقل قول:
این مادر بردها کی وارد بازار میشن؟
بايد تا چند وقت ديگه وارد شن و قيمتشون بايد همون محدوده 130 باشهنقل قول:
P5Q ارزش هزينه اضافي رو داره با توجه به امكاناتي كه داره
منظورم اونا نبود اينارو ببيننقل قول:
2 تاي اولکد:http://uk.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709
P5Q SE/R و P5Q SE
با توجه به امكاناتشون قيمتشون پاينتر هست
البته که p5Q ارزششو داره!!p5k/epuبرای کارتهای الان تقریبا مناسبه چون اختلاف پرفرمنس PCIe2 وPCI e1 ناچیزه ولی برای کارتهای نسل بعد با کراس فایر مناسب نیست.نقل قول:
تائید میشه من اینو پیشنهاد دوم گفتم تازه اگه به بودجه بخوره!قیمت جهانی منظورت بود یا قیمت بازار ما؟!نقل قول:
:11:
پاور هم بسه . اگه محافظه کار هستید 580 بخرید ، وگرنه همین 530 کاملا کافیه. :20:نقل قول: